27.11.2011

Reaaliajassa

Heipä hei, minä ajattelin tulla nyt tekemään pienen ihmeen: aion kertoa teille tästä päivästäni. Siis ihan rehellisesti tästä meneillään olevasta lauantaista, saman vuorokauden puolella. Saa aploodata. :D Niinkuin sanoin viime vai toissapostauksessa, päädyin taas Sveitsiin. Meidän piti mennä päivämatkalle Zürichiin, mutta ei me jaksettu. Meidän pitäisi itse asiassa tällä hetkellä olla jossain päin kaupungin keskustaa oluttuoppi kourassa mutta ei me vielä tähän mennessä ole jaksettu lähteä sinnekään, itsetehdyt piparit ja Ikean glögi veivät voiton. :)

Päivällä kierrettiin Baselilaisia kirppareita. Voin paljastaa että tein löytöjä! Täytyy kuvata ostokset ensi viikolla ja hihkua samalla kuinka vähän ne maksoivat. Ja Anna tuossa vieressä paikkailee tälläkin hetkellä uutta, 10 frangia (euroissa vielä vähän vähemmän!!) maksanutta, materiaaliltaan 65% villaa olevaa talvitakkiaan. Meillä oli hyvä second hand -päivä!Haluan tuon kaapin!Kaksi alempaa kuvaa ovat aivan   v a l t a v a l t a   ulkokirppikseltä. Sellainen pieni puisto ja sitä ympyröivät tiet olivat aivan täynnä pöytiä ja vilttejä ja kärrejä ja autojen peräkontteja tulvillaan vanhoja tavaroita; astioita, vaatteita, laukkuja, filmikameroita, kenkiä, gramofoneja, mattoja, kelloja, pipoja, koruja, hevosenkenkiä, afrikkalaisia naamioita.... tajusitten varmaan jo pointin. Ja tämä on kuulemma jokalauantainen tapahtuma. Meinasi vähän iskeä kirppari-innostus tämän päivän aikana, niillä voisi ravata huomattavasti useamminkin!

Kirppisheilumisen jälkeen lähdettiin käymään Ikeassa. Ja ei hätää äiti, tällä kertaa en tuhlannut kolmasosaa palkastani sisustuskamaan.Lähdimme sinne ihan vain ostamaan aitoa ruotsalaista glögiä ja syömään...


... vihersalaatin puokkiin. Tai no anteeksi olihan siinä peräti yksi kananmunakin mukana. Piheys ja terveysintoilu kulkivat kerrankin kivasti käsi kädessä, pikku nälkä lähti halvalla. Ja ihan hyvä että siihen lounaaseen asti maltettiin syödä näin kivasti ja terveellisesti, loppuilta kun meni vähän taas överiksi noiden sokeristen herkkujen kanssa. Miten siinä aina käy niin, vaikka mä en edes hirveästi välitä makeasta? Tai no, ne churrot sulatetun suklaan kanssa maistuivat kyllä ihan kelvollisilta. ;)Löydettiin keskustasta superhieno seinä!

Kotiin tultuamme tosiaan syötiin, leivottiin pipareita, syötiin lisää, leivottiin lisää pipareita ja syötiin vielä lisää. Voin kertoa että tämänhetkisen vatsan suuruuden perusteella voisin vannoa odottavani kolmosia, ei hele. Ikean aito ruotsalainen glög osoittautui varsin juotavaksi litkuksi. Jos lisää nesteytystä tekisi mieli, pitäisi kiskoa äkkiä hepenettä niskaan ja juosta ratikkaan joka veisi meidät keskustaan.Voi kyllä olla että marttakerhoilu ja nukkuminen riittävät meille tänään. Öitä kaikille! :)

2 kommenttia:

kerro vain!