25.11.2011

Tämän hetken suosikit

Ajattelin esitellä teille pari nykyistä ranskalaista biisisuosikkiani. On ollut ihan tosi kiva tutustua vähän uusiin bändeihin ja artisteihin tämän maisemanvaihdoksen yhteydessä. Itse asiassa yksi näiden artistien levyistä on päätymässä ihan fyysisenä minunkin hyllyyni. Arvauksia saa heittää. ;) Kuka muuten tiesi, että Mika laulaa myös ranskaksi? No, nyt tiedätte!


Ensimmäisen ja kolmannen kappaleen musiikkivideot eivät näköjään suostu löytymään bloggerin videolisäyksen kautta. :( Hitsi, koska etenkin tuo Cool on puolet parempi biisi vielä huikean hyvä videonsa takia! Mutta lisään linkit tähän loppuun, jos jotakuta sattuu sen verran paljoa kiinnostamaan niin Youtuben puolelta ne kyllä löytyvät. :) Hyvää päivää vain kaikille, minä valmistelen yhden postauksen iltaa varten (kyllä wilma, nyt se tulee!), imuroin kämpän ja pingon junaan. Anna ja Basel kutsuvat taas meikätyttöä!

Chritophe Willemin Coolia pääsee katomaan tästä, ja La dance des magiciens taas löytyy täältä!

Ps. Kävin äsken avaamassa postimiehelle oven ja otin vastaan paketin. Sitten vasta sisällä tajusin että olin juuri levittänyt hirveän määrän oikein rasvaista voidetta suun ympärille kun tuntui niin kuivalta. Ihmekkös jos se vähän tuijotti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro vain!