5.11.2011

Saksassa kun vaan on halvempaa

Siinä siis syy, miksi pääsen taas sanomaan teille, että kävin vähän shoppailemassa rajan toisella puolella. :D Käytiin eilen hostäidin kanssa ostamassa pojille joululahjoja, ja siinä sivussa oli aikaa kierrellä vähän kauppojakin. Ostettiin halpaa ja halpaa, eli vierailtiin henkkamaukassa ja dm:ssä. Ja munhan ei ollut siis tarkoitus ostaa mitään, mutta toisin kävi. Kieltäydyn potemasta huonoa omatuntoa, sellainen on nyt historiaa! Pidän vaikka sitten keväällä kotona mahti-ison kirppiksen ja myyn puolet vaatteitani pois, niin viimeistäänkin lakkaa samu sirkka vaivaamasta. ;)
Ensin vähän dm:stä hankittua kosmetiikkaa: Koska tukkani on luonnonkihara, se päästää väriä huomattavasti nopeammin pois kun kuuluisi. Joten 3 viikkoa sitten värjäämäni tukka alkaa olla jo aika vaaleanlikaisenrusehtava... ostin (tai okei, hostäitini osti :) ) siis kaksi kappaletta tuollaisia ruskeaa väriä sisältäviä hiusnaamioita, ja yhden hiuksiin jätettävän ruskeaa elvyttävän hiusvaahdon. Sitä itse asiassa testasinkin jo tänään, yllättävän mukavan tuntuinen tuote halpisliiketavaraksi! Sitten myös pari pikkupurkkia neutrogenaa (rakkautta<3 ei ole muuten lipustaan huolimatta tehty Norjassa, takana lukee pikku präntillä made in france!) ja kaksi kivanväristä halpiskynsilakkaa. Jos purnukat maksavat alle kaksi euroa kipale, on ihan sallittua ostaa vähän hassumpiakin värejä. :)


Sitten H&Mltä mukaan tarttunutta. Tämä ihana takki väittää kuuluvansa Conscious Collectioniin, mutta en onnistunut mistään netin syövereistä kaivamaan esiin sen kuvaa tahi käyttötarkoitusta. Yleensähän tällaiset kimonotyyppiset "silkki"takit ovat olleet alusvaateosastoilla ja toimiva siis aamutakkina, mutta tämä nökötti ihan kiltisti kaiken maailman villapaitojen ja jakkujen seassa. Sen lisäksi tässä on hihoja lukuunottamatta vuori, joten minä olen päättänyt ottaa sen päiväkäyttöön. Neitsytmatka oli tänään Strasbourgiin, ihana uusi kukkaistakkini!Valittelin täällä blogissakin joskus sitä, miten vaatekaappini uhkaa vaalentua ja neutralisoitua. Minä olen aina ollut väri-ihminen, joten vaikka kuinka niistä harmaista ja peessinvärisistä paitaviritelmistä tykkäänkin, niin jossain vaiheessa liika alkaa ahdistaa. Siistä päädyin eilen ottamaan mukaani kukkaistakin lisäksi toisenkin väripilkun, mangentanvärisen neuleen! Olen aina väittänyt inhoavani sekä mangentaa että tämän mallisia neuletakkeja, mutta näin kai sitä ihminen voi kääntää kelkkansa ihan yhtäkkiä.... :D Pidän tästäkin joka tapauksessa ihan hirveästi! Kaksi takkia kustansivat minulle yhteensä 25 euroa. Ei paha.

Alemman kuvan tarkoitus on muuten havainnollistaa, että neulos on ihan paksua lankaa. Tuossa ylemmässä kuvassa valo vain sattuu kuultamaan niin sopivasti jokaisesta reiästä läpi, että koko vaate näyttää huomattavasti todellista heppoisemmalta. 


Nyt kun tarkastelee ostoksiani vähän tarkemmin, niin kaikki vakavuus ja harmaus on tosiaan tainnut joutaa romukommaan. Eläköön piristys! Bijou Birgitestä mukaani lentäneet pöllökorvikset huhuilevat teille nyt hyvät yöt, minä alan katsoa leffaa.

Ps: Onko tällainen ostosten esittelu kuva kuvan perään teille mielekäs tapa niitä katsella? Vai haluaisitteko mieluummin nähdä hankintoja enemmän yksi kerrallaan asukuvien ja tuotearvostelujen tapaisina merkintöinä?

4 kommenttia:

 1. Hei tääpä kivanolonen blogi! :)

  http://coloryourstylee.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Kivoja juttuja oot löytänyt! :-) Mulle tuli mieleen heti syksy, jotenkin niin syksyisen värisiä noi kaikki :-D Tykkään varsinkin noista pöllökorviksista, ihanat!♥

  ♥ http://annidiary.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. hööh onko tossa toisessa pöllössä valmistus virhe kun kaulassa keltainen väri on levinnyt vaiosuuko valo siihen vaan pahasti?

  VastaaPoista
 4. Emski: Kiitos! Minusta saitkin uuden lukijan omallesi. :)

  Anniina: Minustakin ne ovat ihanan syksyisiä, mutta eivät synkkiä. Ja pöllöt ovat kyllä aika suloiset, myönnän <3

  Anonyymi: Heti piti juosta katsomaan tarkemmin, ja virhehän niissä on. :< Mutta no, ei sitä kukaan korvissa keikkuessa huomaa. Enkä kyllä huomannut minäkään ensin, eli ei hätiä mitiä. :D

  VastaaPoista

kerro vain!