3.12.2011

Union jack has arrived

Muistatteko vielä, kun muutama viikko sitten haikailin väriä elämään? Haikailu päättyi tasan viikko sitten, kun lähetti kiikutti elämäni ensimmäisen PayPal- ostoksen kotiovelle. Mulla on ensimmäisestä Lontoonreissustani lähtien ollut pieni obsessio englantiin ja etenkin sen lippuun (omistan muun muassa vaaleanpunaiset Union Jill -shottilasit<3), joten tämähän oli ihan luonnollinen valinta vaatekaappiani piristämään. ;)
En tiedä kuinka itsemurha-altista on kuljeskella Ranskassa Englannin lippuun pukeutuneena, mutta tähän mennessä ainakin olen selvinnyt ihan hengissä. :D Pahoittelen muuten taas hiljaista hetkeä, tulin sunnuntai-iltana niin kipeäksi että oksat pois, kuume sahasi, selkää ja korvia särki ja väsytti aika pirusti koko alkuviikon, jolloin kaikki energia meni siihen, että sain työt minimalistisen mukavasti hoidettua. Siinä sivussa ei sitten jaksanut keskittyä muuhun kuin gleen töllöttämiseen. :) Huomenna ajattelin tehdä päivityksen Alsacelaisesta joulunodotuksesta, be aware!

4 kommenttia:

 1. OMG, how cool IS that???! itellä on kans yks uj-paita, mut tuo on kyl mille kertaa upeempi! :--)

  VastaaPoista
 2. Von W: Hahahah, mucho cool sanon minäkin. ;) Eikun siis kiitos paljon! :D

  VastaaPoista
 3. Vähän siisti paita! Mistä tuommosen voi löytää? :D

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Minä tilasin sen romwe.com:ista, mutta valitettavasti sivuja seilailemalla en tuota enää löytänyt, joten se on varmaan myyty loppuun. :/

  VastaaPoista

kerro vain!