2.11.2011

Paholainen musiikissa


Minä en sitten yleensä tee tällaista. Siis julkaise mitään muotikuvia. En minä edes tiedä miksi näitä pitäisi nimittää, esittelykuviksi? :D Hahahah olen surkea, muotimaailman ei ole ihan ominta alaani. Mutta kuitenkin, tässä yksi päivä, kun yritin inspiroitua ja tehdä vähän ostoslistaa (lyhyttä, ihan oikeasti äiti!) loppusyksylle, eksyin selailemaan Dr Denimin sivuja ja vaikutuin. Kyseessä ovat siis merkin Diabolus in Music -syys/talvimalliston (mitkä?)kuvat. En tiedä mikä näissä niin kovasti kiehtoo, liekö yleisesti musiikkiteema, kekseliäs tarina kuvien takana (lukekaa sivuilta "about the concept"), tummanpehmeä värimaailma vaiko sopivan syntisesti jännittynyt ilmapiiri. Tai sitten joissain kuvissa näkyvä vanha käyrätorvi, tulee ihan puhkupilliaikoja ikävä...<3 Nappasin sivuilta joka tapauksessa muutaman kuvan teillekin näytettäväksi.

Niin ja pidänhän minä noista vaatteistakin aika paljon.... :) Viimeiset kolme kuvaa napattu "collection" -naviskan alta. Inspiroituiko joku muu yhtä paljon kuin minä?

2 kommenttia:

  1. IHANA toi vika kuva! niiin söpön näköin toi poika. toi asento jotenki. ja musiikki on elämäni <3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Niinpä! Näyttää ihan siltä että miesraukka pelkää tuota klarinettia. :D Siinä se miettii että mitä pahaa tapahtuu jos se koskee koko pilliin...

    VastaaPoista

kerro vain!