31.10.2011

And we had a good time

Tämän viikonlopun piti olla rauhallinen ja sisältää muun muassa pitkiä kävelylenkkejä ja ranskan opiskelua, mutta toisin vähän kävi. Rakas henkireikäni Anna laittoi perjantaina viestiä ja kertoi, että Baselissa on lähdössä iso porukka au paireja juhlimaan seuraavana iltana. Ja mitä en minä tekisi hyvien bileiden tähden? Kamat kassiin ja lauantaina aamupäiväjunalla Sveitsiin, jossa sitten lähdettiin illalla Red Rocks- nimiseen pubiin/baariin/mihin lie kapakkaan Halloweenbileisiin. Meistä kukaan ei ollut pukeutunut, mutta osa juhlijoista sitäkin enemmän, niinkuin näkyy.... :D Paikasta tuli mieleen vähän Kuopion kotoinen Alepupi: musiikki vaihteli vanhasta rock'n'rollista Michael Jacsonin kautta vähän raskaampaan (macarena soitettiin kerran!) ja porukka joi olutta ja heilui tanssilattialla. Oli ehkä maailman huikeinta ikinä päästä taas pitkästä aikaa tanssimaan! Kokeiltiin me sitten toistakin baaria, mutta ketään ei hirveämmin houkutellut jäädä paikkaan, jossa jokaiselle tanssijalle oli tilaa noin puoli neliömetriä... No mutta, pidemmittä höpiönöittä pieni läjä kuvia illasta. :)

siinä lukee suomeksikin!! 


paikan nimikkoshotti oli hauskan väristä, ja näin hauskaa sen juominenkin oli!

tähän kuvaan saatiin sopivasti Kingaa lukuunottamatta kaikki tapaamani uudet ihmiset :)

ja tässä olemme me kaikki! paitsi Sofia joka nappasi kuvan.

Oli kyllä enemmän kuin huippua päästä muiden auppareiden kanssa ulos! Piskuisessa Mutzigissa kun ei tosiaan tuota seuraa hirveämmin ole... :D Eikä kyllä noin 50 kertaa isommassa Strasbourgissakaan, valitettavasti. Mutta tiedänpähän tästä lähtien minne tulla, jos juhlafiilis vaivaa! ;)


And to all you guys who want to read this I can translate a bit: I first thought this weekend I was ment to be relaxing and studying, but I'm so happy that Anna told me to come here with you, the night was super! Now I know where to come next time I need to get out somewhere. ;) Hope to see you all again!

2 kommenttia:

kerro vain!