28.10.2011

Päivän asua


Hei vaan! Päätin pitkästä aikaa kuvailla vähän päivän asua, kun totesin näyttäväni aika kivalta ihan näin arkipäiväksi, etenkin verrattuna siihen, että suurimmat reissut on tänään tehty Ikeaan (ei shoppailua, ostettiin vaan uusia kalusteita keittiöön) ja postiin lataamaan telefooniin lisää puheaikaa.



Ketkä minut paremmin tuntevat, tietävät, että minulla on aina hiukset auki. Ihan aina. Okei, salilla käyntiä ja juhlakampauksia ei lasketa. En tykkää hirveästi kasvojeni muodosta tai kaulastani, joten hiusten pitäminen auki piilottaa niitä sopivasti. Plus että minulla on kauniit hiukset, ihan oikeasti. ;) Tänään kutrit olivat kuitenkin superlikaiset ja lörähtäneet, enkä ehtinyt ennen Ikeaan lähtöä niitä pestä. Siispä ei auttanut, kiinni piti laittaa. Väkersin sitten tuollaisen nutturantapaisen löyhällä ponnarilla ja muutamalla pinnillä. Ja pitää sanoa, että tätä voisi opetella enemmänkin. Ei tuo leuka nyt niin valtavalta kiinnikään olevissa hiuksissa näytä. :)


Peilikuvien takana vilahteleva näkymä pitää muuten paikkaansa: kuinka moni arvasi, miten yösiivoukselleni tulee käymään? Joopa joo, enkä minä sitä ole tänäänkään vielä jaksanut tehdä. Nyt lähden salille Halloweenzumbaan (:D) jonka jälkeen lupaan ja vannon heittää edes nuo vaatteet kaappiin ja keräillä turhat irtorojut boxeihin. Kun homma on tehty, voisin vaikka opetella pitämään tuota pyyhettä sängyn sijaan jälleen naulakossa....


... vaikka Choupinette siitä tuntuukin tykkäävän juuri näin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro vain!