7.10.2011

Koukussa

Shoppailuun. Ei kai sitä muuksi voi sanoa, joka ikisellä reissulla tämän kylän ulkopuolelle on käteen tarttunut jotain uutta. Ja huomenna meinasin ehkä mennä taas kattelemaan hieman Strasbourgin kauppoja... mutta siitä lisää tänään illalla tai huomenna. Nyt voisin esitellä viime viikonlopun Freiburginreissun ostokset, vihdoin! Niitä muuten tarttui mukaan hieman keskimääräistä vähemmän, itsehillintäni alkaa näköjään pikkuhiljaa palailla kotia. :)Olin lähtenyt reissuun vähän vajaalla varustuksella, ja tajusin sitten jossain vaiheessa että minulla on mukana vain semmoinen jättikokoinen säkkilaukku eikä sukkahousuja pikkumekkoni kaveriksi. Niitä siis metsästämään. Sukkikset löytyi kotoisasti henkkamaukalta, ne ovat siis paremman näköiset päällä. :D Tiedättehän, venytettyinä vähän ohuemmat ja semmoiset reikäisemmät... Tuollain näyttää ihan joltain mummokuosilta. Laukku on myös superkiva, ensimmäinen omistamani musta pikkulaukku. No jos ei lasketa sitä pikkiriikkistä penaalin kokoista pussukkaa johon on baarireissujen ajaksi tungettu visa, ajokortti, kännykkä ja huulipuna. Maksoikin vain kaksikymppiä! (Ja hajosi heti ekalla reissulla, siinä varmana syy halpaan hintaan.... On onneksi korjattavissa siististi liimalla, mutta silti kettu vie.)


Pesussa venähtäneen löysäilypaidan pelastajaksi pääsi maanantaina uusi tuplavyö. Löytyihän noita minunkin levyisilleni ihmisille kun vähän vain vaivautui etsimään!


Musta farkkuhameeni sai hempeän kaverin! Tuota tullaan toivottavasti näkemään päälläni useamminkin, hameiden käyttö on vähän viime vuosina jäänyt. Ainakin unelmissani tuo näyttää päälläni superhyvältä. ;)


Tämän pikkukaverin avulla aion tehdä vaikeista ja leventävistä teinipeilikuvista lopun! Kyseessähän on siis pöytäkokoinen jalusta pokkarikameralle. Järkkäriä ja kunnon jalustaa on ihan valtava ikävä, mutta ehkä tällä pääsisi vähän samaan fiilikseen. Maksoi muuten Saksan puolella huimat 9 euroa. Shoppailkaa ihmiset Saksassa, se on halpaa! Värjäsin hiukseni Sveitsissä, jossa maksoin ihan normaalista kaupan väristä noin 16 euroa. Puolen tunnin junamatkan päässä rajan toisella puolella sama väri irtosi alle vitosella....

Noin, siinä ne olikin. Ihan järkeviä ostoksia oikeastikin, eikö? :) Tässä teille loppupiristykseksi vilahduksia siitä, kun nelivuotiaalle antaa kameran ja neuvoo miten sitä käytetään... Meikätyttö lähtee ensimmäistä kertaa ihan miljoonaan vuoteen Zumbaan!!


Lastenhoitaja kauniina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro vain!