20.10.2011

Suomituliaisia!

Pahoitten äkillistä pikku bloggaustaukoa, pikkusiskoni Helmi oli nimittäin poikaystävänsä kanssa käymässä täällä minun luona. Ja eihän silloin voi millään koneella istuksia, kun siskon kanssa hengaa. <3 Oli ehkäpä ihaninta ikinä nähdä taas. Kuviakin otettiin, mutta järkkärin takaisinsaamisesta (siis muutamaksi päiväksi...) innostuneena ihan joka ikinen kuva otettiin siis siskon kameralla, omaan ei tarttunut mitään. :D Joten laitan kuvamateriaalia sitten joskus kunhan siskorakas ehtiijaksaa lähettää kuvat minulle. Sillä välin ajattelin näyttää teille tyypillisen Suomipaketin. Äiti on näitä pari minulle lähetellyt, ja nyt sain kuriiripalvelun mukana vielä tuplasti isomman. I love! :)


Tällä kertaa sain tällaisen maailman näteimmän lahjakassin! Ja sen sisältä (ja ulkopuolelta, eihän tämä kaikki tavara millään yhteen pussukkaan mahdu) löytyi seuraavaa:Aika paljon syömistähän sieltä tuli... :D Huomaako että on ikävä ruisleipää ja xylitolpurkkaa? Villasukat ja suomenkieliset kirjat ovat myös elintärkeitä, niiden kanssa voi käpertyä tähän suureen ja mukavaan sänkyyn ja ihan vaan köllötellä. Minusta on tullut kyllä jo tämän vajaam kahden kuukauden aikana superlaiska.... Mutta joo tänään ei jostain syystä oikein teksti kulje, eiköhän tämmöinen pläjäys riitä kertomaan että olen elossa. :) Öitä!

Ps. En minä mitään piruja seinälle halua maalata, mutta voi olla mahdollista, että uutta tekstiä ei tule taas vähään aikaan. Nimittäin minun bff ihanamahtava Wilma tulee huomenna käymään!! Viisi päivää laatuaikaa täällä meillä ja Annan luona Sveitsissä, katsotaan jos sitä koneelle ehtii. ;) Ciao!

2 kommenttia:

  1. Ah miten ihanaa ois mustaki saada suomituliaisia, kaipaan niin karjalanpiirakoita, karpalolonkkua ja pandalakuja! Pidä hauskaa kaveris kanss! :) t. Saksalainen (joka aina tänne anonyymisti kommaa... :D)

    VastaaPoista
  2. Saksalainen: Tuollainen anonyyminimimerkkihän on ihan kätsä, muista mainita niin tunnistan kuka siellä puhuu. ;) Karpalolonkusta tuli mieleen, että meidän Simply-marketista saa Lapin Kultaa! Ja Anna on löytänyt Sveitsistä Karhua. Joten jos oluesta satut tykkäämään, niin ehkä sieltä Saksastakin jotain suomalaista löytyy. :D

    VastaaPoista

kerro vain!