14.10.2011

Grippée


Kun unohtaa tuosta otsikon sanasta tuon ärrän pois niin se on ihan kuin kippee niin kuin meilläpäin sanotaan. Ja sitähän se oikeastaan meinaakin. Syksy tuli siis tännekin ihan urakalla, ja toi mukavat syysflunssat tullessaan. Toissapäivänä sen sai pienempi pojista, tänään minä. Nokka vuorotellen vuotaa ja on tukossa (miksei se voi vaan valita toista? miksi kaksi pahaa aina kerralla?), kurkkuun koskee ja kuume sahaa. Ihan perus syyskaato siis. Sattui vaan vähän huonoon aikaan, kun pikkusisko on tulossa huomenna tänne ja olisi kiva olla elämänsä kunnossa että jaksaisi reissata ja hillua. :( Mutta onneksi satuin perheeseen jossa majailee sairaanhoitaja: hänen vinkeillään ja tällaisilla...


... eväillä tästä nyt sitten yritetään toipua. C- vitamiinia, yrttiteetä, hunajaa ja pillereitä! Ja maailman ihanin lintutarjotin jonka löysin keittiöstä ja lainasin piristämään sairauteni pois. Onnistuisikohan tällaisilla aseilla? Nyt aion nukkua ja huomenna siskoa vastaan, ääääk. <3

Ps. Julkaistuani huomasin että hei tämähän on 100. blogitekstini. Hyvän aiheen saikin komean pyöreä luku, haha. :D 

3 kommenttia:

 1. Ostetaan yksi sairaanhoitaja tännekin.

  Jihaa, kello on kuus ja mä istun koneella niistämässä ja yskimässä räkää sisuksistani. No ainakin oon hyvä vaimo, kun poistun makkarista ja annan miehen nukkua. Tosin kaipa tää köhintäkin sinne kuuluu. :D "oho hups"

  Toivottavasti sun pöpö katoaa nopeammin, kuin tää mun.

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää nimpparia tänään ja koitahan parantua!! :-)

  VastaaPoista
 3. Noora: Mulla kävi kyllä hyvä tsägä. ;) Voi ei, sä kuulostat kyllä tosi kipeältä! :( toivottavasti alkaa jo helpottaa.

  Von W: On aina ihan superihanaa kun joku muistaa nimpparit, varsinkin kun minä en ikinä itse muista. :D Kiitos ja kiitos!

  VastaaPoista

kerro vain!