30.9.2011

Pikapikaa

Tässä tämmöinen pikapikapäivitys teille. :) Lapset on viskattu alakerran tuttavaperheen luo hoitoon täksi illaksi (kiitos heille kun suostuivat ottamaan!) ja tunnin päästä lähtee juna kohti Baselia ja Annaa! Olen niin innoissani!! Oikeasti, omanikäisen seuran puutteeseenkin tottuu, varsinkin kun olen aina tullut toimeen itsekin. Muttakun niitä kavereita on kuitenkin aina ollut, ja etenkin viimeisen kolmen vuoden aikana on saanut tottua siihen, että niitä hiljaisia ja yksinäisiä hetkiä harvemmin tulee. Niin onhan tämä aika rysäys. Siksi on ihan kiva päästä tälleen n. kolmen viikon välein vähän irrottelemaan. ;) Käydään luultavasti myös Saksan puolella, niin pääsen sitten kertoilemaan vähän siitäkin maasta! Tällaisessa asussa käyn matkaan.


Uusista housuistani on tulleet ihan lempparit. <3

Sitten zubernopeasti pari kuvaa eiliseltä. Kävin taas poimimassa "ihan vähän" kastanjoita. Näitä sitten mussutan tasaiseen tahtiin koko syksyn ja talven, ja vien kotiinkin tuliaisiksi. Luomua ja hyvääki vielä!


Ja sain lopulta tehtyä tällaisenkin operaation:


 Nuorempi poju valitsi värin, on kuulemma hänen lempparinsa. Ja juuuu, syksyllä tekisi mieli laittaa ehkä jotain hieman syvempiä ja maanläheisempiä sävyjä, muttakun ei tänne tunnu syksy tulevan millään! Lämpötilat on keikkuneet taas siinä +25 asteessa jo viikon. Eli minun kesäni siis virallisesti jatkuu.


Ilmeeni kuvaa turhautumista lakkausprojektiin. Eihän siinä mennyt kaikkine taukoineen ja uusintalakkauksineen kuin about kaksi tuntia... Olen aina väittänyt että en minä mitään sellaisia pikakuivatustippoja tarvitse, mutta nyt voisi olla aika nöyrtyä. Mistä saa??

4 kommenttia:

 1. Pikakuivattava päällyslakka tai ne tipat on jokaisen naisen pelastus (terveisin eräs hörhö, joka lakkaa kyntensä noin joka toinen päivä ja harrastaa myös kynsibloggailua). Musta Essencellä (myydään ainakin saksan kosmetiikkaliikkeissä, sveitsistä en oo ihan varma) pitäis ehkä löytyä tai sitten jos haluaa omaisuuden pulittaa OPI:lta löytyy kanssa, myydään ranskassa ainakin Monoprixeissä, mutta hintaa on se noin 20 euroa varmaan. Jos netistä uskaltaa tilata, Seche Vite on maailman paras pikakuivattaja... Okei, kun mut päästää vauhtiin ja puhumaan kynsilakoista, riittäisi mulla juttua vaikka muille jakaa...

  Musta tuntuu niin siistiltä kun selittelet lähteväsi sveitsiin ja sitten vielä ehkä saksaan. Täältä pariisista ei niin vaan lähdetä, vaikka mieliteko ois kova päästä tutustumaan (: Pitää tehdä ristiretki sinne pohjoiseenpäin :D

  VastaaPoista
 2. salla: Pakko kyllä ostaa jotain, hulluksihan tässä muuten tulee. :D Pitää tehdä tutkimusmatka kosmetiikkakauppaan. Ja tervetuloa vaan näille nurkille! Tämä on kyllä ihan oikeasti ihan keskellä eurooppaa, minnekään ei ole pitkä matka. Siinä suhteessa oon onnistunut asemoitumaan ihan hyvin. :)

  VastaaPoista
 3. Siis miten noita kastanjoita syödään? :D mun 1v aupairlapsi aina pihalta rupee tunkee ramnenterhoja suuhun ja loistavana lapsenvahtina teen ite perässä... :P mut noi kastanjat nyt oikeesti kiinnostaa! :D lapsena vaan heiteltiin niillä toisiimme kavereitten kanssa mut en oo ikin tullu aatelleeks et niist vois tehä ruokaa!! :DDD

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Ihan oikeasti ne taidetaan paahtaa takassa, muttakun meillä ei täällä ole niin pitää tyytyä vähän soveltamaan. :D minä olen ainakin laittanut vain uuniin, hostäiti on tehnyt myös pannulla. Mutta kannattaa olla varovainen, ne saattavat ihan kirjaimellisesti räjähtää! Kun sisus on kypsä (eli muuttunut sellaiseksi "jauhoiseksi") niin se syödään, minä vaan halkaisen koko homman ja kaavin lusikalla syötävän osan pois. :) hyvää on!

  VastaaPoista

kerro vain!