14.9.2011

Uusi huoneeni (kahden Ikeanmatkan jälkeen)

Olen luvannut sisustuspäivitystä kolmesta viimeisimmästä huoneesta, joissa olen neljän viimeisimmän kuukauden aikana asunut, mutta kahdesta edellisestä se sitten vähän jäi.... Mutta nyt minä sen tein, tässä teille Uusi Ranskalainen Huoneeni! (Sisustuksen asiantuntijat voivat leikkiä kuvia katsoessaan "bongaa ruotsalainen halpis" -leikkiä.)


Tällainen on yleisnäkymä huoneeseeni ovelta päin katsottuna. Kuten huomaatte, seinät ovat varsin... mielenkiintoiset väriset. Hailakanvailakan oranssit. Mutta (praise the lord) vain puoliksi! Kyllä tuollaisen määrän vielä handlaa.


Esimerkiksi näin. En varmaan olisi ostanut tuollaisia julisteita Suomessa, mutta tähän huoneeseen ne kyllä sopivat kuin nenä päähän. Värimaailma on just eikä melkein. Mitä mieltä olette paikasta, pikkuisen oranssin puolella? Perheen nuoremman pojan mielestä noita ei missään nimessä saisi laittaa noin, liekö herrasta tulee aikuisena sisustussuunnittelija. :D


Rakastan uutta läppäritelinettäni. <3 Se oli viimeinen kappale ja alennuksessa, mikä tuuri! Minä en edes tiennyt että näitä saa valkoisenakin. Rakastan myös päiväpeittona toimivaa vilttiäni!


Lattiallani näyttää varsin suomalaiselta: (teko)lampaantalja mattona ja ihanat korallinväriset Reinot.


Kun sängystäni lähdetään liikkumaan ovelta katsottuna vastapäivään, on ensimmäisenä vastassa luonnollisesti yöpöytä. Myös siellä näyttää suomalaiselta: au pair -äitini antoi tuon lappalaisukon minulle ensimmäisenä päivänäni täällä. Se on kuulemma hänen isänsä vanha, hän oli kuulemma käynyt kaikkialla, "jopa Suomessa asti"! :DTältä näyttää vaatekaappini suunta. Kaapissa ei siis ole ovia, vaan tuollainen suloinen verho edessä. Minulla on myös nojatuoli! Luksusta.Vaatekaappini seinustalla roikkuu Annan minulle antama mekko. Se olisi kuulemma lentänyt roskikseen, joten pelastin sen itselleni. En todennäköisesti tule kauhean paljon tuollaista käyttämään, mutta se on mielestäni aika hieno sisustuselementti.


Kaapin vieressä on peili, josta on maailman vaikein katsoa itseään ilman, että näyttää joko kaksipäiseltä tai puolitoista kertaa normaalia lihavammalta (tai molempia niinkuin tässä kuvassa). En oikeasti ole ihan noin leveä!


Seinälle liimailin kortteja, pieneksi piristykseksi. :) Kunhan saan aikaiseksi jatkaa postcrossingia, niitä tulee varmasti paljon lisää, tarkoitus olisi jatkaa jonoa koko seinän poikki.


Oven kanssa samalla seinällä on pieni hyllykkö, joka toimii samalla myös tv-tasona, sekä pieni pöytä. Hyllyn lokeroissa säilyvät kätevästi kirjat ja laukut, koreissa taas kosmetiikkakrääsä ja huivit/vyöt.
Rakastan kynttilöitä! Ylemmässä kuvassa on aluslautaselle kokoamani ihan perinteinen kivi-kynttilä -asetelma. Alemmassa taas Lushista (luonnonkosmetiikkaliike, suurin rakkauteni, siitä lisää myöhemmin) saamani huivi, josta päätin tehdä "korin" pikkukynttilöilleni.


Tämä tulee siis olemaan kotini maaliskuun loppuun asti. Mitä pidätte? Vaatekaapin verho, peili ja seinien väri eivät ole omia valintojani, mutta itse asiassa muutaman viikon täällä asusteltuani olen alkanut pitää niistä kaikista. Tai no, en minä noista seinistä pidä kyllä vieläkään, mutta siedän jo huomattavasti paremmin. ;) Mutta paras osa huonettani ei ole kuitenkaan ihana parisänkyni, uusi karvamattoni tai kynttiläkokoelmani, vaan tietenkin...


... vihreä lentokonekattolamppu! Whiiiiiiiiiiiiii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro vain!