22.9.2011

Jos jotain lupaa niin ei sitä ikinä tee

Eli en minä niitä Strasbourgin ostoksia vieläkään saanut kuvattua. Sen sijaan lähdin sinne taas! :D Kun oli niin kaunis päivä, niin töiden jälkeen menin sinne sellaiseen isoon puistoon istumaan ja lukemaan ja syömään jätskiä. Rakastan tätä pikku kylää ihan oikeasti, mutta minkä ihmeen takia täällä ei voi olla puistoja?? Pitää junalla lähteä jos meinaa aurinkoa saada... Ja tämäkin on nyt tämmönen liian myöhään tehty jöfkdng- päivitys. Tässä teille ensin päivän asu ja sitten tasan 2 kuvaa puistosta ja sitten minä menen nukkumaan.

Itse asiassa, olenhan minä jotain ostoksiani kuvannut: sekä paita että housut ovat uusia. ;) Olen aina vähän arastellut pitää minkäänlaisia "paita housun sisässä" -mallisia vaatteita, koska tämä kroppa nyt ei mikään mallivartalo ole. Täällä ollessani olen kuitenkin hieman laihtunut (tästäkin pitäisi kertoa tarkemmin!), joten uskaltauduin kokeilemaa. :)
Se puisto oli ehkä vähän jotain eri maata kuin kotoinen kirkkopuisto: alueella oli muun muassa pari kartanoa, ravintola, lampi jossa uiskenteli joutsenia (ja vuokraveneitä) ja eläintarha. Ja haikaroja, ihan oikeita haikaroja joka puolella! Minä olin ihan innoissani ja kuvailin niitä, mahtoivat ihmiset katsoa. :D


On syksy tainnut pikkuhiljaa yltää Pohjois-Ranskaankin asti, kun vaahteranlehdet alkavat noin jo punertaa. Mutta kyllä siinä +22 lämmössä kelpasi vielä nurmikolla maata, en valita.

1 kommentti:

kerro vain!