13.9.2011

Weekendtrip to Switzerland

Kävin viikonloppuna pienellä viikonloppureissulla Annan ja hänen au pair -perheensä luona Sveitsin Baselissa. Pakko sanoa, että kaksi yötä poissa kotoa (siis Ranskan kodista tietenkin) teki ihan hirveän hyvää: tänään kieli on rullannut ihan eri tavalla, ja lastenkin kanssa on sujunut paljon paremmin! Ei meinannut mennä hermo kuin kerran, hahah. :D Olen ihan liian väsynyt ja laiska muokatakseni näitä kuvia kelvollisen näköisiksi tai kokoisiksi tai kirjoittaakseni mitään erityisen hauskaa tai nasevaa, niin teen nyt tämmöisen pikaselostus-kuvaoksennuspäivityksen.

Käytiin Ikeassa
Anna ihastu tyynyyn (osti sen)

Minä ihastuin pöytään (en ostanut sitä)...

... ja tauluun (en ostanut sitä)...

... mutta näin paljon kaikkea muuta kyllä ostin!

Illalla käytiin irkkupubissa katsomassa vähän tennistä ja juomassa parit Magnersit
Sunnuntai-aamuna ajeltiin vanhalla ratikalla ympäri kaupunkia. Oli ihan ylimukavaa ja nättiä!

Ideana oli käydä eräässä kirkossa kirjoittamassa vierakirjaa, mutta siellä pelattiinkin korista. No voi harmi.

Toivomus ystävälleni Annalle: opettele käyttämään kameraa, jooko? :D
Noin, siinä oli pikapäivitys Baselista. Oikeasti tehtiin vaikka mitä muutakin, ja tykkäsin kaikesta ihan hirveästi: Annan perheestä, Rheinistä, hellesäästä syyskuussa, yöelämästä, maratoonareiden katselemisesta, kosmetiikkaliike Lushista jne jne. Olne nyt vain liian laiska tehdäkseni perusteellisen matkakertomuksen. Ehkä joskus sitten. :)

Viime aikoina tämä blogini on ollut aika täynnä matkustusta ja au pair -juttuja (hmmm, miksiköhän?), mutta voin luvata teille, että ei pelkästä aupparielämästä jaksa loputtomiin kirjoittaa. Luvassa pian siis muutakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro vain!