27.9.2011

Mihin suuntaan eteenpäin?

Nyt kun elämä täällä patonkimaassa on asettunut uomiinsa eikä kotia ole enää niin kamala ikävä, on ihan hyvä hetki alkaa pohtia blogin tulevaisuutta. Niinkuin olette ehkä saattaneet huomata, päivitän nykyään useammin kuin kerran kahdessa viikossa. Hyvä minä! :D Uusi ennätykseni on itse asiassa kaksi kertaa saman päivän aikana, olen erittäin ylpeä itsestäni. Pienen "kesäloman" jälkeen bloggaamisesta onkin tullut yhä kiinteämpi osa elämääni: jos tavara ei päädykään julkaistuksi asti, ajatuksia ja ideoita pyörii päässä lähes koko ajan.Itse taas olen huomannut, että blogiani luetaan jo huomattavasti enemmän: 17 lukijaa on minusta jo ihan kiitettävä luku, kun se lähti siitä kolmesta. :) Kiitos kaikille kiinnostuneille!



Jotain tekisi kuitenkin mieli muuttaa. Uusi banneri ja värit - mmmmhhh, tulossa kunhan jonkinlaisen teeman keksisi. Mutta tekisi mieli puuttua tähän meininkiin jotenkin hieman enemmänkin. Joten mitä te tahtoisitte täällä nähdä, miksi luette blogiani? Pitäisikö omaa tyyliä ja samalla naamaa näyttää täällä useamminkin. Vai ovatko teille tärkeimpiä ne arkisset höpöttelyt ja au pair -kuulumiset? Siis että kiinnostaako ketään tuollainen "tämä on kastanja, poimin sen metsästä" -tyylinen tilitys? Vai tahtoisitteko jotain asiapitoisempaa? Enemmän laihdutusta? Kosmetiikkaa? Pitäisikö pureutua muotiin? (Tässä kohti pitää sanoa, että miksikään muotibloggariksi muotibloggarin paikalle en aio pyrkiä. Seuraan muotia, mutta en ole mitenkään erityisemmin "aallonharjalla" siinä touhussa: tiedän tulevan sesongin must have -hankinnat siinä vaiheessa kun joku toinen bloggari tai naistenlehti ne minulle ystävällisesti ilmoittaa. Ja siinäkin vaiheessa ne jäävät yleensä hankkimatta, koska yleensä vain seilailen ympäriinsä ja hankin sitä mikä omaan kroppaan ja silmään tuntuu kivalta. Mutta kaikeassa voi aina kehittyä!) Tuonne vasempaan sivusarakkeeseen ilmestyykin tämän postauksen kaverina blogini historian ensimmäinen kysely (hui!) jonka idea on ihan simppelisti se, että ruksitte sieltä, mikä teitä jatkossa kiinnostaisi. :) Pidetään sitä auki vaikka pyöreät 10 päivää. Toivottavasti ei tule floppia, ja saan ainakin sen 17 vastausta. ;) Myös vapaa sana on sallittua, kaikki kommentit otetaan enemmän kuin ilomielellä vastaan!

Ja tuo kuva nyt ei istu tähän mitenkään niin paita ja peppu -fiiliksellä kuin olisin halunnut, mutta pitihän tähän nyt joku superhieno tienristeyskuva saada. weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro vain!