23.9.2011

Done it!

Oooeeeeee tein sen, sain jopa kuvattua kaikki Strasbourgista shoppailemani asiat ja meinasin tämän päivän puolella saada tämän päivityksenkin valmiiksi. Hyvä minä! Terveisiä kavereille, bailatkaa munkin puoleta siellä baarissa, minun perjantai-ilta kuluukin sitten tässä ja One Tree Hillin kanssa. :)

Olin siis tosiaan viime lauantaina shoppailemassa Strasbourgissa, ja riehaannuin vähän. Suomeksi siis törsäsin täysin yli budjetin. :D Senpä tähden olen sekä omassa päässäni että nyt myös tässä päivityksessä jakanut ostokseni kahteen ryhmää: ne, joita lähdin hakemaan tai oikeasti tarvitsin, ja sitten ne kummalliset heräteostokset joihin livahti muutama kymppi ihan huomaamatta. Rakastan kyllä myös jokaista heräteostostani, joten hoen vain itselleni että kerrankos sitä vain eletään. Eikä tätä varmaan edes kauhean usein tapahdu, varsinkaan kun kyseinen kaupunki on tosiaan 20 minuttin ja 3 euron junamatkan päässä... Mutta asiaa. Tässä ensinnäkin ne muutamat tärkeät, hyödylliset ja halutut hankinnat.


HOUSUT. Mä olen jotenkin kauhean huono ostamaan itselleni housuja. Ensin kulutan vanhat puhki niin, että minulla on ehkä yhdet käyttökelposet farkut ja jotkut kulahtaneet legginsit. Sitten kipitän kauppaan ja ostan ensimmäiset mitkä tuntuvat kivoilta. Ja koska kärsin ison mahan mukanaan tuomasta makkarafobiasta, ostan melkein poikkeuksetta liian isot. Sitten ne viikon käytön ja yhden pesukerran jälkeen venähtävät, mutta koska inhoan housuostoksia ja olen juuri tehnyt sankariteon löytämällä edes nämä yhdet tai kahdet, en lähde hankkimaan uusia vaan kuljen sitten lököissä. Toinen vaihtoehto on sitten rakastua joihinkin superihaniin supertiukkoihin lahkeellisiin, jotka minä sitten ostan sillä idealla että "kohtahan minä kuitenkin laihdun". Niin vissiin, samaa olen siis hokenut 3 vuotta, ja sitä päivää on aina saanut odotella ja odotella. Ainiin, ja koska olen siis sen huimat puolitoista metriä ja muutaman sentin pitkä, lahkeet ovat minulle lähes aina vääränpituiset ja -malliset. Nyt kuitenkin tärppäsi ekalla yrittämällä: superkivat ja rennot chinot, joiden lahkeet ovat juuri sopivat minulle (!), housut istuvat napakasti vyötäröltä (mutteivät aiheuta makkara-ahdistusta) eivätkä myöskään roiku ikävästi takaa. Ihanan täydellistä ja helppoa!



Urheilutrikoot tai mikä lie oikea hieno nimi nyt sitten onkaan. Salille ja lenkkeilyyn. Ovat yllättävän imartelevat päällä, vaikka siis kyseessä onkin se mahdollisimman ihossa kiinni oleva malli. :) Täytyy joskus ottaa vaikka kuva salivermeissä.


Kasvojenpuhdistusaine jokapäiväiseen käyttöön. Lush on nykyisin aivan lempparikauppani kaikenlaisen kosmetiikan suhteen, sen verran itselleni tärkeitä aatteita se tukee. Olen siis valmis maksamaan hieman (...) suuremman hinnan siitä, että tiedän tuotteiden olevan puhdasta, ilmastoa ajatellen valmistettua luomua ilman kemikaaleja ja eläinkokeita.


Samasta kaupasta olin lähtenyt hakemaan myös jotain vähän ronskimpaa puhdistuskeinoa tähän kamalaan naamaan. Päädyin sitten savipohjaiseen minttukasvonaamion. Tuoksu täysi kymppi, eikä puhdistustehossakaan ole mitään valittamista. Paras omistamani naamio  i k i n ä .


En lähtenyt tarkoituksella etsimään Strasbourgista sateenvarjoa, ja nappasin sen oikeastaan aika heräteostosmaisesti yhdestä alelaarista. Tarpeellisten kategoriaan se pääsi kuitenkin ihan siksi, että ulkona oikeasti satoi. :D

Näiden muutaman halutun, fiksun ostokset  jälkeen ostoskasseihin kertyi sitten vähäsen muutakin...


Säärystimet.


Paita numero yksi.


Paita numero kaksi.


Jonkinsortin raikastuspulveri (suomeksi hienhajunpeittäjä) jaloille ja kengille.


Uudet balleriinat (tarpeellinen heräteostos!) jotka osoittautuivat kotona kuitenkin hieman liian isoiksi. Mutta kyllä niitä käyttää. Ja ne ovat nätit.


Kymmenen postikorttia....


Tästä minä olin jo päättänyt että en osta, ihana mutta ihan tarpeeton, kiva asuste mutta pärjään ilmankin, no jos nyt kuitenkin. En ehtinyt edes hintaa katsoa ennenkuin se oli korissa, onneksi ei ollut kallis. :D


Tummanharmaa pitkä vyö. Tälle tulee kyllä varmasti käyttöä.


Ja Lushista vielä myös bathbar, eli tuollaista tiivistettyä kylpyvaahtoa. Ehkä maailman turhin ostos ikinä, mutta oh my gosh miten ihana oli kokeilla ja huomata lilluvansa ihan oikean paksun kylpyvaahtokerroksen seassa. Ihanniinkuin elokuvissa. Ja tuo on juuri sellaista kivaa josta saa tehtyä itselleen parran.... Heehhehehe löysin jälleen uuden paikan lapsettaa. :D

Sellaisia, ja noihin siis upposi ihan euro kavereineen. Mitä pidätte, kannattiko shoppailla? :)

5 kommenttia:

  1. Kannatti, totta kai! Aina kannattaa. (Hyi minua pahaa shoppailuaddiktia. Maapallo räjähtää ja nyyhnyyh. :D) Oi, kulu jo ensi viikkoa nopeasti niin pääsen Skotlantiin ostosreissulle...

    Kivan värinen toi sateenvarjo, mahtavaa kun tyypit käyttää nykyään muitakin, kuin mustia varjoja. Itte tosin oon tällä hetkellä just tollanen tylsistelijä, kun laukkuun sopivat varjot on tummia. Ehkä munkin pitää ostaa uus. Nuorempana ostin aina kaikista värikkäimmän varjon, mut ne oli jotaki henkkamaukkalaatua ja hajos tuulessa. :/

    VastaaPoista
  2. Noora: Voi hitsi kun en asu enää Suomessa, voisin tehdä siellä oman postauksen kaikista omistamistani sateenvarjoista! :D Minä olen ihan hulluna kaikkiin erivärisiin ja -kuvioisiin varjoihin, ja nurkkiin onkin kertynyt jo aika monta (osittain hajonnutta) sontikkaa. Tämä keltainenkin on jo toinen samanmoinen mitä omistan, heh.

    VastaaPoista
  3. mun pitäis kanssa tehdä pieni ristiretki Lushille :D kun yhteen sellaiseen täällä törmäsin nopeasti kävelin ohi ja ajattelin vaan, että en muistaakseni tarvi sieltä mitään. Nyt kun vähän tarkemmin ajatellaan, mutta on noin 100 juttua joita sieltä tarvisin. Toivottavasti lompakko ei itke liikaa verta :D

    VastaaPoista
  4. ÄÄH nyt mä olen kade, tuun testaa ton kylpyvaahdon joku vklp ja sit ostetaan myös skumppaa! :)

    VastaaPoista
  5. Salla: Oi kyllä se itkee, tuosta kaupasta ei vaan voi kävellä ulos yhden tai kahden purkin kanssa, kun tekee mieli tyhjentää hyllyt ihan kokonaan. Mutta ei se mitään, kyllä hyvään kannattaa satsata. ;)

    Anna: No en nyt oikein tiiä, kuulostaa aika tylsältä tommonen... deal!

    VastaaPoista

kerro vain!