7.12.2011

Yökukkuja ei osaa nukkua

Eksyin lueskelemaan Henkka Hyppösen unta ja sen määrää käsittelevää kolumnia. Vaikka kirjoitus ei ole erityisen pitkä tai perusteellinen paneutuminen unen ihmeelliseen maailman, on se kuitenkin täyttä asiaa. Itse olen huomannut olevani päivisin pirteä vasta 8-9 tunnin kunnollisten yöunien jälkeen. Olen myös erittäin tietoinen siitä, että unen laatu on parempaa loppuillasta kuin aamuyöstä. Ja tiedän myös miten helkatisti inhoan väsymystä ja sitä tunnetta, kun koko ajan haukotuttaa ja keskittymiskyky ei riitä mihinkään.Mutta ohhhoh, kellohan on puoli kaksitoista ja tässä minä vaan vielä näpyttelen. Kas kummaa.


Erityisen pahasti sydämmessä pistää juuri tämä tietokoneen kanssa pelleily. Joka ilta, vähintään 3 tuntia putkeen ja aina ihan liian myöhään. Katso sähköposti, tsekkaa blogit, kuvatonissa on hauskoja kuvia, faebookissa kavereita ja fashiolistassa ihania vaatteita. Sitten voisi vielä vaikka sivistää itseään ja selata HS.fi:tä ja lopuksi katsoa yhden jakson gleetä. Tai samantien vaikka kaksi kun se on niin kiva sarja. Koukussa? Lopputulos: nukun öisin liian vähän, heitän pojat aamulla kouluun ja palaan takaisin nukkumaan. Ehkä maailman huonoin tapa ikinä! Miksi tuhlaan aamuni nukkumalla vielä tunnin-puolitoista, kun voisin napsaista saman ajan pois iltadatistelustani? Niiiiiiiin miksiköhän? Lopetan tämän pienen ja sekavan blogikirkoituksen turhan lyhyeen, mutta ymmärrätte varmaan. Minä menen nyt nukkumaan.

Ps: Tsekkailin muutenkin tuota Hidasta Elämää -sivustoa kun kerta sinne eksyin. Suosikkeihin lensi että heilahti, ja löysin myös toisenlaisia univinkkejä.

kuva on weheartit.com ista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro vain!