7.12.2011

Minun helppo ja terveelliseni

Nämä reseptipostauksethan ovatkin kivoja. Ei tarttee kauheasti päätänsä vaivata, niin saa julkaisukelpoista matskua, josta saattaa vielä olla ihmisille hyötyäkin. Kätsyä. ;) Nyt aion opettaa teille reseptin, jonka olen kehitellyt täällä Ranskassa ollessani. Se on täydellinen suolaherkku pikkunälkään, ja helppo ja nopea tehdä. Saanko siis esitellä.....


Tomaattitäytteiset herkkusienet

 • muutaman kappaleen vähintään keskikokoisia herkkusieniä
 • kirsikkatomaatteja
 • pesto rossoa (vaihtoehtoisesti hyvin pieneksi silputtuja aurinkokuivattuja tomaatteja)
 • juustoraastetta (vaihtoehtoisesti kermaista tuorejuustoa)
Ensimmäiseksi kuori herkkusienet. Tai minä ainakin kuorin, en tiedä onko se pakollista. :D Mutta siis nämä sienet jäävät koko pöperössä aika raa'aksi, joten minä pelaan varman päälle. Niin ja siis ihan ensimmäiseksi poista se jalka, muuten tämä koko homma menee ihan mönkään.


Sen jälkeen voitele sienen sisus pestolla, tökkää päälle puolikas kirsikkatomaatti ja kuorruta juustoraasteella. Hieno ja hyvälaatuinen gif (minä oon nyt ihan innostunu näistä vaikka ne on aina loppujen lopuksi ihan kamalaa pikselimössä) näyttää teille nämä vaikeat työvaiheet.


Lopuksi kokoa lautaselle, yritä välttää lakkien keikahtelemista nurin ja pistä mikroon noin minuutiksi-kahdeksi riippuen ihan vehkeesin tehosta.

 Nauti sellaisenaan tai haluamiesi lisukkeiden kera! Minun ateriaani sienten kaveriksi pääsi chilinen basmatiriisi, namnam. :)

3 kommenttia:

 1. Oi näyttääpä hyvältä! Pitääkin joskus kokeilla! :) Sitä niin helposti jumittuu aina samoihin resepteihin..

  http://donebym.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Oho, näyttää hyvältä. Tulipas nälkä.

  VastaaPoista
 3. M: Joo, mitä sitä hyäksi havaittua muuttamaan... :D Ja sitten jää kaikki jännä ja uusi kokeilematta!

  Kissaämmä!: Hahahah, hyvää se onkin! ;) Vaikka pitää myöntää, että yksinään ei tehoa kuin ihan vaan pikkunälkään, ellei noita jakaa tehdä kymmentä kerralla.

  VastaaPoista

kerro vain!