16.12.2011

Jouluntekoa

Lupasin aupparipostauksen, joten täältä se pesee! (ei ihan eilenillalla, mutta millon muulloinkaan mun julkaisulupaukset on paikkaansa pitäneet, heh :) )

Hahhah, sainpahan ikuistettua vanhemmankin pojan tänne blogin puolelle! Se ei ole mikään linssilude, toisin kuin tuo pienempi.... :D Mun huoneen matto oli siis ehdottomasti paras paikka pelata Bagugania tai mitälie.


Tämä kuukausi on ollut jotenkin hirveän kiireisen ja äkkiä ohimenevän oloinen. Ihan äskenhän oli marraskuu ja minä mietin että miksi ne niitä jouluvaloja jo nyt sytyttää. Ja nyt minä olen lähdössä jo neljän (tai oikeastaan kolmen!!) päivän päästä kotiin! Noin pääpiirteittään täällä on stressattu (perheen äidillä on pitänyt kiirettä opiskelujen kanssa), sairastettu (pojat on olleet kuumeessa, imusolmukkeet turvonneina, uusimpana villityksenä jokin ihme ihottuma, meikällä on korvatulehdusputki menossa...) ja laitettu joulua. Minä toin oman korteni kekoon tähän ranskalaiseen joulunlaittoon leivoskelemalla vähän pipareita, tosin jo marraskuun puolessavälissä, ja opettamalla pikkuherralle miten tehdään lumihiutaleita!Tehtiin kaikenvärisiä! Silpusta tuli hauskannäköistä.

Meidän äidin tälle perheelle lähettämä paketti tuli myös. Se sisälsi kaksi söpöä tonttukuusenkoristetta ja joulukortin. Tontut pääsivätkin heti paikoilleen roikkumaan!

Ja tällainen kuusi meiltä täältä löytyy, nätti eikö? :) Pieni ja suloinen. Se pystytytettiin jo joulukuun ihan ensimmäisinä päivinä, hassua. Suomessahan on tapana kuusi laittaa aivan viimeisenä, vasta muutamaa päivää ennen aattoa. Meillä ainakin, löytyykö teidän perheistänne muita tapoja?

Oikeaa lountahan täällä ei ole satanut vielä hiutaleen hiutaletta, vettä sitäkin ahkeraamin. Nytkin tuolla riehuu ihan kunnon myrsky, tuntuu että suljetuista ikkunoistakin tuulee sisään. Mutta viikonlopuksi on luvattu lumisadetta! Saa nähdä ehdinkö näkemään ranskalaista talvea ennenkuin pakenen lomalle kotiin. Jo maanantaina! Ja tänään tulee kaksi maailman parasta yllätystä vierailulle: Anna sveitsistä tuo mukanaan parhaan Neean ikinä. <3 Tästä viimeisestä viikonlopusta tulee huippu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro vain!