15.12.2011

Nettinerolla on ongelmia

Ou wau, tämä bloggeri kerkesi jotenkin muuttua tässä yön aikana. Hämmentävää, mutta ehkä tähän tottuu. :D Muutos tuli kyllä ihan sopivasti, koska päätin vielä jatkaa pientä napinasarjaani ennen sitä aupparipostausta (sori, sitä saatte odottaa iltaan!) ja tulla inisemään että miksi pitää netin kanssa olla niin paljon ongelmia? 

No okei, oikeastaan kaksi (kolme?) ongelmaa. Ensinnäkin, miksi minun selaimeni pitää koko ajan kaatua, "ei vastata" tai jumittaa joitain ihme komentosarjoja tahi mitälie.  Otin tästä hienot print screenitkin ihan havainnoimista varten, mutta hienoilla atk- taidoillani onnistuin kadottamaan ne. Latasin jopa koko Firefoxin uudelleen, mutta ei auttanut. Onko vika koneessani (joka on kyllä aika uusi muttei mitään laatumerkkiä, Compaq Presario), tämän talon superhitaassa nettiyhteydessä vai jossain ihan muussa?


Ja toinen ongelma on tässä ketun bloggerissa. Olen viime aikoina löytänyt varmaan 6-7 mielenkiintoista blogia, joita tahtoisin seurata säännöllisesti. Ne kuitenkin aina katoavat tuolta "luettavien" listalta salaperäisesti kaikki yhtäaikaa, ja joudun ne näpyttelemään sinne joka kerta uudestaan. Tämän lisäksi olen yrittänyt päästä muutamasta osoitettaan muuttaneesta/kuolleesta blogista eroon, mutta yhä ne vaan sitkeästi siellä pysyvät. Mistäs tähän saisi ratkaisun?

Jos sisäinen nörttisi heräsi tämän pikku nurinan nähtyäsi, kerro ihmeessä ongelmiini ratkaisu! :)

4 kommenttia:

 1. Ite oon myös lisänny muutaman blogin about sata kertaa uudestaan luettavaks, mutta aina ne vaan katoaa.. Enkä oo onnistunu myöskään pysyvästi poistamaan kuolleita/ei kiinnostavia blogeja. -.- Tosi rasittavaa, varmasti Bloggerissa se vika. Eilen illalla tapahtu kyllä ihme ja näky kaikki uudet eikä poistetuista ollu tietookaan ja tuo tilanne näyttää pysyneen. Saa nähä miten pitkään..

  VastaaPoista
 2. Juu mulla ne katoaa aina vaan ihan iloisen tasaiseen tahtiin. :D Joskus ei tartte lisätä uudestaan kuin yksi, ja kaikki ilmestyvät takaisin, ja joskus taas saa näpytellä sinne ihan joka ikisen erikseen, ja huomenna ne on taas kateissa. Ärsyttävää.

  VastaaPoista
 3. lataa google chrome selaimeks se on paras! mulla ainakin toimii

  VastaaPoista
 4. mulla kans katooaa ne blogit sieltä, todella ärsyttävää ! Eikä auta asiaa vaikka olisi tuo Chrome. :( Toivottavasti se tässä joskus lisää ne sinne !

  VastaaPoista

kerro vain!