5.12.2011

"Kaikki au pairit lihoo ihan sikana!"

Muistaako joku vielä reilu puoli vuotta sitten kirjoittamani laihdutuspäivityksen? No, jos ei muista niin kohta muistaa, laihdutushistoriani (lähinnä liikunnan kannalta katsottuna) on tuosta linkistä edelleen nähtävissä, samoin ne superihkut inhorealistiset kuvat. :) Voisin ihan pohjustukseksi laittaa pari kuvaa viime talvelta/kesältä tähännäin.


Ylempi kuva on uudenvuodenpippaloista melkein vuosi sitten, alempi taas noin viikkoa (!) ennen kuin muutin Ranskaan. Sen suurempaa muutosta ei siis ole tapahtunut, pulla mikä pulla. Ylioppilasjuhliin saatoin nipistää ehkä kilon pois, tai sentin vyötäröltä. Tai jotain, joka tapauksessa yo- kuvissani näytän ehkä milliyksikön hoikemmalta. Mutta nyt, kolmen patongin ja viinin maassa vietetyn kuukauden jälkeen, minulla on teille jotain kerrottavaa...
Olen täälläoloni aikana nimittäin laihtunut viisi kiloa!

 

Ei tässä mitään laiheliineja olla vieläkään, ja tavoitepainoon on vielä matkaa, mutta olen kyllä ihan supertyytyväinen jo nyt! Paino on tippunut noin 7 prosenttia lähtölukemista, ja painoindeksi on tippunut 29,6:sta (!!!) lukemiin 27,5. :) Tarkoitus olisi täällä asuessa saada tiputettua vielä 4-5 kiloa ja Suomeen palattua vielä kilo tai pari. Tämä suomivara ihan sen takia, että en yhtäkkiä huomaa palanneeni samoihin vanhoihin lihottaviin tapoihini, vaan onnistuisin venymään vielä pikkuisen. Eipä minulla sen kummempia uutisia tähän iltaan, I'm just so happy. <3

PS. Toinenkin syy olla superhappy: Teitä bloggerin kautta lukevia on jo 20! Kiitän aivan hirveästi joka ikistä, jotka jaksavat palata lukemaan jorinoitani kerta toisensa jälkeen. Kiitos!

4 kommenttia:

 1. Mulla kävi silleen, että olin vähän alle kuukauden tosi tiukalla dieetillä. Sitten lopetin sen ja muutaman kuukausi lopettamisen jälkeen olin ihan varma, että olin lihonu sen muutaman kilon takas. Mutta sitten kun menin vaa'alle, niin huomasinkin, että olin laihtunu muutaman kilon lisää. Ja nyt on -7kg, näköjään dieetin myötä annoskoot pieneni. Ja ah, saan silti syödä herkkuja, kun niitäkään ei tuu samalla tavalla mätettyä kun ennen.

  Tsemppiä! Muutoksen kyllä huomaa ja onnistumisen tunne on kyllä aivan huippu. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana oli lukea tuosta laihtumisesta!

  VastaaPoista
 3. Anna: Hihii kiitos!

  Anonyymi: Mä olen huomannut nyt saman, annoskokojen pienentäminen on ihan ykkösjuttu! Herrajjumala minkä kokoisia lautasellisia vedin aina suomessa, ja mitään ei voinut syödä ilman että siellä oli puoli lautasellista pastaa, riisiä tai perunaa alla... Kyllä nyt ilostuttaa. :)

  Anonyymi: Ihanaa jos oli ihanaa lukea, minusta on superihanaa laihtua :D

  VastaaPoista

kerro vain!