19.1.2011

Unelmien 2011

Tee kollaasi vuoden 2011 unelmistasi. Kokoa kollaasiin unelmiasi kuvaavia kuvia. Unelmat voivat olla mitä tahansa, mitä vain haluat unelmakollaasiin laittaa.

Eli ajattelin tehdä tämän blogeissa kiertävän unelmahaasteen, vaikkei kukaan minua olekaan haastanut. :) Päätin jakaa unelmani kolmeen eriteemaiseen osaan, aikajärjestyksessä.

Kevät - putki ohi, lakki kouraan ja vapauteen

Kesä - viimeinen yhdessä: ystävät, festarit ja BarcelonaSyksy - uusi minä uudessa maailmassa, Lontoo ja tulevaisuusKuvat: weheartit.com

3 kommenttia:

 1. tykkään tosta kuvasta, mikä kuvaa pesästä pois lentämistä ja myös lakkiaisista ja viimeisestä kesästä yhdessä (vaikka meillä onkin niitä kesiä jäljellä vaikka kuinka) ja Barcelonasta ja Lontoosta, jos saan tulla käymään (:

  VastaaPoista
 2. hei kiva postaus, ihan sattumalta annin blogin kautta tänne törmäilin, muutenki mukavan olonen! :) ooks sä lontooseen muuttamassa? mittees siel :-o

  -menni

  VastaaPoista
 3. Kiitos! :) Suunnitelmissa olis muuttaa sinne elokuussa, yritän saada sieltä puoleksi vuodeksi työpaikan tai au pair -perheen. Tekee mieli vaihtaa vähän maisemaa ja parantaa englantia, ja Lontoo on ykköskaupunki kaikista!

  VastaaPoista

kerro vain!