9.1.2011

Väsynyt sunnuntai

Sunnuntait ovat olleet aina minulle vähän semmoisia koomalaiskuuspäiviä, aivan sama mitä on edellisenä iltana tehnyt. Tämän päivän väsymystä ja aikaansaamattomuutta lisää vielä se, että meillä oli eilen kaksi peräkkäistä tyttöjeniltaa: meikki-ilta ja pyjamabileet. Tulikin valvottua yöllä noin viiteen, ihmekkö jos nyt vähän nuokuttaa. :D

Ystäväni on Oriflamen konsultti, ja on pitänyt meille nyt muutaman kerran sellaisen meikki-illan, jossa tuotteita saa (melko) vapaasti testailla ja tilata sitten mieleisensä. Systeemi on itse asiassa aika toimiva, konsultti kerää tilaukset, saa tuotteet itselleen ja toimittaa ne sitten henkilökohtaisesti tilaajille. Ja saa tietysti samalla itse kaikensorttisia pisteitä ja lahjoja ja etuja ynnä muuta mukavaa. Itsekin olen tykännyt, eilenkin innostuin ja tilasin itselleni kosteuttavan silmänympärysvoiteen, rajaustussin ja puhdistusmaidon. Silmänympärysvoidetta minulla ei ole ollut varmaan vuoteen (apua!) ja tuota rajaustussia on kehuttu hirveästi.
kuvat oriflame.com

Nyt pitäisi sitten yrittää pitää itsensä hereillä koko päivä, ja ehkä tehdä jotain järkeevääkin. Siivous voisi olla sellaista, samoin lenkillä käyminen ja matikan laskeminen. Ylioppilaskokeet lähestyy vaan, ja tuo pitkä matikka ei ole ihan ominta alaa minulle.

4 kommenttia:

 1. Kerrotko silmänympärysvoiteesta enemmän kun olet testannut jonkin aikaa?

  VastaaPoista
 2. tottakai :) sen pitäisi tulla joskus ensi viikon lopulla.

  VastaaPoista
 3. heippa elsi!

  törmäsin sattumalta blogiisi ja sulla on ihan mielettömän kiva kirjoitustyyli, ois kiva jos täällä tultas näkemään jatkossa sun itse ottamia kuvia ja muutenkin sun omaa materiaalia! :)

  VastaaPoista
 4. No onhan tuossa tuo yksi hieno räpsäisy.... :D

  Omia kuvia tulee kyllä, kunhan saan vain aikaiseksi kannella kameraa mukana. :) ja jossain vaiheessa on tarkoitus uskaltaa omaakin pärstää kuvailla.

  VastaaPoista

kerro vain!