16.1.2011

Casual Sunday

Mina olen yksi niistä ihmisistä, joiden mielestä viikonloppuna mukavuus menee ulkonäön edelle. Hiihdänkin usein viikonloput kotona ja kavereiden luona jossain kulahtaneissa kollareissa ja äidin vanhassa villapaidassa. Tänään piti kuitenkin edes yrittää näyttää inhimilliseltä, kun päivän ohjelmaan kuului jälleen viiden tunnin näytelmätreenit koululla. Mutta mukavuudesta en tinkinyt! Nämä samat housut saavat palvellua minua myös illalla BobyBalancessa. (sali<3).Tuosta kuvasta nyt näkyy vähän huonosti, mutta ne ovat siis haaremit.

Paita: Seppälä  Housut: H&M  Villatakki: Siskon, ei tietoa mistä

Päivän eläin: koirani Senni.Ajattelin tehdä tällä kertaa tällaisen kynsipostauksen. Minä _rakastan_ kynsien laittamista, kotoa löytyy vaikka minkävärisiä kynsilakkoja ja -liimoja. Olen myös varsin ylpeä siitä, että kynteni ovat aina aidot. Rakennekynsiä en siis tule ottamaan, omista saa pienellä vaivalla vähintään yhtä kauniit. Tässä osa kynsilakoistani, osa on mystisesti kadonnut jonnekin....Yksi ongelma minulla kyllä kynsieni kanssa on: aivan törkeä lohkeilu. Ärsyttää aivan hirveästi, kun on juuri saanut kasvatettua kaikki kynnet yhtä pitkiksi ja hyvän muotoisiksi, ja sitten yhdestä kädestä katkeaa kaksi kynttä ja toisesta kolme.... Joten marssin eilen Sokoksen kosmetiikkaosaston alennuksiin ja toin sieltä kotiin tällaisen. 


Kyseessä siis Trindin Nail Repair Natural -kynnenvahvistaja. Tuoteselosteessa luvataan kauniit, vahvat kynnet. Tätä tulisi siis sivellä kynsille joka päivä kahden viikon ajan. Tuumasta toimeen ja operaatio kuvaukseen.
Miten monta vanulappua tarvitaan kun poistetaan kaksi kerrosta punaista kynsilakkaa?Kynsinauhoille sitä perinteistä. Kalliita erillislitkuja on ihan turha ostaa.

Näin lakataan....

... ja lopuksi rasvataan ihanalla syötävän hyväntuoksuisella Thaimaasta tuliaiseksi saadulla käsirasvalla. Lupaan kertoilla kahden viikon päästä miltä kynnet näyttävät. :) Sitä ennen pitää yrittää keksiä itselleen jotain korvaavaa toimintaa kun kynsiä ei saa hoidon aikana lakkailla. Vieroitusoireet iskee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro vain!