7.1.2011

Fresh start

Noniin, ensimmäinen teksti. Hermostuttaa vähäsen. Minulla on ollut blogeja aiemminkin, mutta kaikki nimettömiä ja jotenkin hirveän yksipuolisia. Mutta nyt ajattelin "tulla ulos kaapista" ja alkaa kirjoittaa blogia elämästäni, ihan rehellisesti omalla nimelläni ja naamallani. Joten tässä lähtee:

Hei, olen Elsi, 19 päivän (hah miten sopivaa!) päästä 19- vuotias lukiolaistyttö täältä kaukaa kehä kolmosen ulkopuolelta. Niinkuin tuosta esittelystä käy ilmi, elämäni on nyt aikalailla murroskohdassa. Abivuosi on loppusuoralla, virallista koulua on jäljellä laskutavasta riippuen 3 viikkoa viiva puolitoista kuukautta. Päässä pyörii samat kysymykset kuin ihan kaikilla tämänikäisillä: mitä sitä ensi vuonna, onko elämää lukion jälkeen? No varmasti on, nyt pitäisi vain osata päättää että minkälaista. Suunnitelmissa siintää välivuosi ulkomailla, koska opiskelemaan en suoraan halua. 12 vuotta putkeen on ihan tarpeeksi tähän hätään, pieni breikki tulee ihan vaan tarpeeseen. Mutta näistä suunnitelmista voin kertoilla sitten myöhemmin lisää, kun tätä blogia on joku eksynyt lukemaankin. :) Ja onhan tässä yhdet yo- kirjoitukset välissä ennenkuin täältä pääsee yhtään minnekään.

Niinkuin tuossa profiilikuvauksessa jo kerron, tämä blogi voisi kuulua kategoriaan "lifestyle", elämäntyyli. Aion siis puhua niin elämästä kuin tyylistäkin, ehkä jopa muodista. Eli päivän asuja ja shoppailusaaliita tulette varmasti näkemään. Mutta koska tässä jo paljon puhutussa elämässäni on paljon muutakin, aion puhua myös tulevaisuudesta, pohdiskella sitä sun tätä ja laihduttaa. Sillä kyllä, tämä "tyyliblogi" on pienen ja paksun tytön pitämä. Älkää antako sen häiritä, kukaan ei ole täydellinen, saanpahan yhden aiheen lisää mistä kirjoittaa. ;) En kuitenkaa aio kyllästyttää teitä kaloritaulukoilla ja pikkutarkoilla ruokapäiväkirjoilla, teema vain kulkee mukana. Elämä, niinhän se meni?

Tässä varmaan tarpeeksi tälle kerralle. Nyt aion keskittyä blogini ulkoasun hiomiseen, profiilikuva ja banneri ainakin pitäisi hankkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro vain!