12.1.2011

Sinapinkeltaista


 


Harmi kun vaatteisiin ei merkata valmistusvuotta.
Tuo paita (mekko, tunika?) on yhden sukulaistytön vanha, henkkamaukalta jostain vuodelta miekka ja kivi. Olisi hauska tietää kuinka vanha se on. Alemmassa kuvassa legginsieni lahje, oikein upea yksityiskohtakuva. Mutta nyt pitää juosta, elämäni ensimmäinen spinningtunti alkaa kohta!

Paita: H&M  Legginsit: Lindex


8 kommenttia:

 1. kivoja kuvia, mistä sait innostuksen aloittaa bloggaamaan?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) En oikeastaan tiedä, olen jo pitkään lukenut muiden ihmisten blogeja, ja pitkään kasvoi olo että itsekin haluan kirjoittaa sellaista. Samalla oma tyylini muuttuu ja muotoutuu jatkuvasti, ja ajattelin tämän olevan hyvä tapa kehittää sitä. Eli sekä huviksi että hyödyksi!

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, että olet innostunut bloggaamaan?:) Mitä blogeja tykkäät seurailla? Indiedaysin muotiblogeja vai tuttujen blogeja?

  VastaaPoista
 4. Sekä että, mutta enimmäkseen juuri Indiedaysiläisiä, siellä kun vain sattuu olemaan monta laadukasta blogia. Katselen toki muitakin, ja on minulla myös pari tuttavabloggaajaa. :) Ja etsin koko ajan uusia suosikkeja, varmasti jossain on aarteita joista en tiedä vielä mitään.

  VastaaPoista
 5. oi kiva blogi! mun mielestä on hauska lukea samalla paikkakunnalla asuvien blogeja ku voi seurailla mitä muut tekee. Itse opiskelen tällä hetkellä amiskassa. Bloggaileeko moni muukin teidän koulusta? =D

  VastaaPoista
 6. Eipä kai kovin moni, ehkä kaksi ihmistä minun lisäkseni. Ja kiitos. :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja tuollaiset yksityiskohdat vaatteissa. :)

  VastaaPoista
 8. Niin minustakin! Nuokin napit tuovat vähän särmää muuten niin tavallisiin mustiin leggareihin. :)

  VastaaPoista

kerro vain!