2.2.2011

Kreisi kiertelypäivä

Takki: Vero Moda  Huivi: Vero Moda  Kengät: Vagabond  Karvahattu: Epämääräinen katukauppa, Lontoo


Tauti on poissa! Elävien kirjoihin palautumista sainkin juhlia sitten enkun prelin merkeissä, tapahan se sekin. :) Mutta sen jälkeen lähdettiin tyttöjen kanssa Hullulle Kirpparikierrokselle! Reissun tarkoitus oli etsiä meille penkkarivaatetusta, sekin päivä kun tuntuu tulevan koko ajan vaan lähemmäksi. Sitä ennen kävimme yhdessä aivan super-duper-hyper ihanassa pikku kaupassa, jonka edessä ehdin poseerata hetkisen komeassa talvivarustuksessani. Tämän näköisenä minä siis kuljen ympäri kaupunkia, aika kiva eikö? Kädessä olevat pussukat antavat vihjettä tämän ihanan kaupan luonteesta, aion kuitenkin kertoa siitä lisää vasta myöhemmin.

Tämän jälkeen lähdimme joukolla tarkistamaan Kuopion uusimman kirpputorin, Charlotte's Second Hand Shopin. Ja pakko sanoa että tykkäsin tosi paljon! Pienen tuntuinen paikka, mutta luultavasti juuri tästä johtuen tavara oli hieman laadukkaamman ja valikoidumman oloista kuin mihin olen yleensä kirppareilla tottunut. Löysin sieltä aivan ihanat korolliset nahkabootsit, mutta jouduin jättämään ne hyllyyn, koska olisin varmasti nyrjäyttänyt niillä nilkkani. :s Harmillisen mutkut varret. Mutta tuonne kirpparille voisi vaikka itsekin viedä tavaraa myyntiin.

Uusi vakkaripaikka!

Charlotesta kipitimme vielä naapurirakennuksen City Pörssiin, kaupungin "the kirpparille", ja sieltä vielä Käherrystarvikkeeseen etsimään penkkarimeikkejä, peruukkeja ja muuta mukavaa ylimääräistä härpäkettä. Itse en löytänyt penkkareita varten mitään, mutta kaverin asusta on tulossa huikea. ;)


Mutta jotain muuta mukaan kyllä tarttui: Kaksi laukkuihanuutta! Pienemmän löysin Charlotesta, ja se sopii täydellisesti pieneksi baarilaukuksi, kunhan vain käyn vaihdattamassa huonokuintoisen hihnan tilalle uuden. Ajattelin ostaa siihen "kultaisen" ketjun. Ainiin, hinta: Kolme euroa. :D
Suurempi tuli tilaukseen, olen nimittäin jo pari viikkoa etsinyt itselleni sopivaa treeni/matka/yökylä/kamanroudauslaukkua. Ja nyt se löytyi, tarpeeksi iso vain parillakympillä! Tämä nahkajäljitelmäinen ihanuus hyppäsi mukaan City Pörssistä. Näitä kahta katsellessa ei voi olla mitään muuta kuin tyytyväinen. Thank God kirppiksistä!
2 kommenttia:

kerro vain!