13.2.2011

Party all night, every day

Tänä viikonloppuna on juhlittu! Ensin perjantaina ystäväni 19-vee synttäreitä Virtasessa. Illan asusta ei tullut otettua kuvaa, lähtö kun oli vähän extempore töiden jälkeen ja kiireellä. Tuli samalla juhlittua viimeisen yo-putken käynnistymistä, pitäähän aivoja vähän nollata niin rasittavan suorituksen jälkeen. ;)

Eilen oli vuorossa entisen yläasteeni järjestämät Ystävänpäiväkonserttitanssiaiset hotelli Scandicissa. Joka vuotisesta juhlasta vastaa vuorollaan aina ysiluokka, joka soittaa ja laulaa ja järjestää arpajaiset ynnä muuta hienoa. Ja kyseessä on etenkin näille ysiluokkalaisille JUHLA isolla jiillä: iltaa varten käydään ostamassa kaunis iltapuku/coctailmekko, meikataan, pynttäydytään ja käydään kampaajalla. Vieraat ohjataan istumaan omille merkityille paikoilleen ja musiikkiesitysten aikana syödään kolmen ruokalajin ateria (jonka pääruoka oli tänä vuonna lehtipihvi medium, nami) ja ostetaan ruusuja ja arpoja. Huikeaa! En älynnyt itse ottaa kameraa mukaan ja kaverini kamera huitelee tällä hetkellä jossain päin kaupunkia, joten kuvaa ei löydy. Mekko oli kuitenkin sama kuin eräänä perjantaiyönä muutama viikko sitten.

Paria päivää ennen juhlaa tajusin kuitenkin, että tukkani oli aivan karmeassa kunnossa: täynnä kaksi-, kolme, ja kymmenhaaraisia, kasvanut ulos mallista ja aivan kamalan värinen. Koska en omista henkilökohtaista kampaajaa, piti tyytyä henkilökohtaiseen hiustenvärjääjään (kiitti minna!). Yläastetunnelmiin palaamisen kunniaksi tässä tulee liuta teinipeilikuvia.


Värjäysprosessi. En ollut ennen käyttänyt kymmenen minuutin väriä, joten en oikein osannut luottaa siihen ja jätin päähän vähän pidemmäksi aikaa. Tästä varmaan johtuu että ei tullu kullanruskeaa... :D (ja tuota otsassa olevaa länttiä hieroin pois kynsilakanpoistoaineella kymmenen minuuttia. en suosittele, kirvelee)


Tulos. Ei kullanruskea, mutta hurjan kiva näköinen! Kuva otettu juhlan jälkeen, ja eron edelliseen huomaa. Kyllä meikki tekee ihmeitä.
Punaisista huulista on tullut minulle ihan ykkösmeikki, toimii joka paikassa. En luovu ikinä.

Tällaisia viikonloppuja useamminkin, kiitos!

2 kommenttia:

kerro vain!