1.2.2011

Hi there in China!

Edellisestä postauksesta ei hirveästi muutosta, olen edelleenkin mukavassa talviflunssassa. Mutta onneksi olo alkaa olla jo vähän parempi, ja tarkoitus olisi huomenna kampeutua takaisin kouluun ja englannin preliin. Väliin jäi (varsin sopivasti) ainoastaan toisen matikankurssin koe, hiphip!

Aloitin tänään uuden harrastuksen, Postcrossingin! (Vai postcrossaamisen, kumpi on oikein?) Idea on hauska ja yksinkertainen: kaikki harrastajat rekisteröityvät osoitteessa postcrossing.com ja ilmoittavat sinne nimensä ja osoitteensa. Sen jälkeen kone arpoo sinulle yhden ihmisen osoitteen jostakin päin maailmaa. Voit lähettää aluksi 1-5 korttia kerrallaan, itse ajattelin lähettä ensialkuun 3. Sivusto arpoi minulle kolme nimeä: postikorttini lähtevät Jiapei Huangille Texasiin, Jeannette Mulderille Hollantiin ja Xue Shiliangille Kiinaan.Lähi-Salen korttivalikoima ei ollut päätähuimaava

Arpomisen jälkeen saan sähköpostiini jokaisen henkilön osoitteen, profiilitiedot (esimerkiksi hieman tietoja ihmisestä tai toiveita kortin ulkonäöstä) ja ID- koodin, joka minun tulee kirjoittaa korttiin. Sen jälkeen vain lähetän kortit ja toivon että ne pääsevät perille.


Kun Jeannette tai Xue lopulta saa korttini, hän kirjautuu sisään postcrossing.comiin ja naputtelee korttiin kirjoittamani ID- koodin sille tarkoitettuun paikkaan. Ja näin saan tietää, että korttini on mennyt perille! Jossain vaiheessa kortteja alkaa varmasti tipahdella minunkin postiluukustani, ja mikä sen hauskempaa kuin saada muutakin postia kuin laskuja ja kirjaston myöhästymismuistutuksia! :) Nyt kirjoitan loputkin kortit, ja huomenna vien ne postiin. En malta odottaa!

    

Ps: Jos satutte pitämään villapannoista, Noora Curiouser&Curiouser -blogista arpoo lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi niitä TÄÄLLÄ. Juuri nuo harmaat ovat ainakin minun suosikkejani. ;)


2 kommenttia:

  1. Ihanan Elsimainen taa siun blogis, sulla on mukaansatempaava tapa kirjottaa, josta tykkaan kovasti! Ja hei, huippu huppari siulla, mulla samanvarinen, ollut jo kovassa kaytossa ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos mimmi!! :) ja tottakai, sehän on maailman paras huppari ;)

    VastaaPoista

kerro vain!