23.2.2011

Joogaa ja villapaitoja

"Voiko ihanammin päivä enää alkaa?" Ei varmasti, minulla oli rennoin ja lokoisin aamu pitkään aikaan. Laitoin radiokellon soimaan ihmisten aikoihin, jo ennen kymmentä, ja makoilin sitten sängyssä melkein tunnin Voicea kuunnellen. Sen jälkeen päätin testata uutta (kaksi kuukautta avaamattomana ollutta) joogamattoani, ja kävin  body balance -ohjelmaa läpi parikymmentä minuuttia. En tiedä voiko sitä täydelliseksi joogaamiseksi kutsua, mutta mukava tapa avata itsensä se oli. Itse asiassa niin mukava, että aloin vakavissani pohtia joogaamisen aloittamista. Voisi käydä vaikka jonkun peruskurssin ja ostaa jotain kirjoja ja cd- treenejä kotiin tuon maton kaveriksi.


Joogateema jatkui illalla, kun raahauduin salille. Ensin kävin kyllä pomppimassa pallojumpassa. Tipuin kerran pallon päältä, heh. :D Mutta hitto että reidet sai kyytiä! Tarvitaan lisää treeniä treeniä, onneksi nyt on aikaa ja motivaatio kohdillaan. Palloilun jälkeen jäin vielä venyttelytunnille, ja fell totally in love, really. Tunnin aikana käytiin läpi silleen rennon rauhallisesti koko kroppa, jokainen lihasryhmä. Ohjaaja oli tuuraaja, hän vetää yleensä coretunteja ja body balancea (joka on myös suuri rakkauteni). Aamun teema jatkui, oioioi.

Päivän toinen sana: villapaita. Aamulla oli ihanan keväinen olo, mutta nenän ulos laittaminen paljasti kirpakan 20 asteen pakkasen. Ei siis auttanut hempeillä villaa ylle vaan.

Farkut: Primark  Toppi: Gina Tricot  Villapaita: H&M

Kävin myös päivällä kaverini luona, ja sieltä tarttui mukaan sattumalta toinenkin villapaita, merkiltään JeaneBlush. Kiitti Neea, hyvä että sinä et tykännyt, koska minä tykkään ja paljon! Paita on nätti, minun meikkaamaton nassu ei.


Tilaamani Oriflamen kynsilakkakin oli tullut. Hurjan tumma, tummin mitä minulla on ikinä ollut... Goottifiilistä tämän illan loppuun, var så god.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro vain!