22.2.2011

Smooth operation

Mikä voisi piristää enemmän keskellä kiireistä päivää kuin raikas smoothie! (kuka väitti että tämän ajanjakson nimi on lukuloma??) Minä olen nykyään ihan rakastunut kaikenlaisiin blendattuihin juomiin ja sörsseleihin. Tänään onnistukseni johti rahanmenetykseen, kun menin ja ostin tuollaisen kätevän reseptikirjan... Minulla on samaa sarjaa jo kasvis-, pasta-, wokki- ja salaattikirjat, kaikki täynnä ihania reseptejä. Ehkä vähän liiankin ihania, minulla on vähän semmoinen fiilis, että minun taidoillani esimerkiksi taiwanilainen ankanrintasalaatti voisi epäonnistua hieman.


Välipalamehu

Puolikas appelsiini
Muutama pala hunajamelonia
Muutama desi hedelmämehua
Vissyvettä maun mukaan

Kaikki vain tehosekoittimeen ja sievästi sekaisin! :) Tämä oli aika yksinkertainen "resepti", mutta lupaan kertoa myös hieman monimutkaisemman, kunhan ensin opiskelen hieman.


Tämä päivä on tosiaan ollut vähän semmoinen kiireinen (taas...): Aamulla piti pakottuatua lampsimaan kouluun jo kahdeksaksi matikan tukikurssille - hyödyllinen jos meinaa päästä ylioppilaaksi tänä keväänä. Sen jälkeen minulla oli työhaastattelu erääseen vuokratyönvälitystoimistoon.  Pidetään peukkuja, toivottavasti kohta alkaisi löytyä kevääksi ja kesäksi töitä! Nyt istuskelen tässä hetken  ja juoksen sitten takaisin keskustaan matikan uusintakokeisiin, jippii. Ja illalla olisi tarkoitus käydä Clubissimossa eli meidän semmoisessa koulun musiikki/tanssiesitysrykelmässä ja illalla baarikatu kutsuu vähän dansadansa. Niin tosiaan mikä loma?Tässä uusin laukkuystäväni, eikö olekin upea! Sain sen ilmaiseksi, ystäväni täti oli heittämässä sitä roskikseen... hullua sanon minä, tämä on täydellinen.


5 kommenttia:

 1. smoothiet on kyl ihania! varsinkin arnoldsista saa sairaan hyviä :) sieltä mä kopioinkin mun smoothie-kokeiluihin ideaksi jogurtin! kannattaa kokeilla :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä! Luonnonjogurttia, hunajaa ja jokin herkullinen hedelmä- tai marjapläjäys. Täälläkin testattu ja hyväksi havaittu. ;)

  VastaaPoista
 3. Tulipa jano :D.

  Ihana laukku, onneksi ehdit pelastaa! :))

  VastaaPoista
 4. Hyvännäköistä! Itsekin teen paljon smoothieita ja kaikenlaisia mössöjä kotona, ne on niin hyviä ja terveellisiä vielä! laukkukin on upea! Kiva blogi. :)

  VastaaPoista
 5. Lisää soosseihin hurahtaneita, hauskaa. :D

  Tuosta laukusta on muutaman päivän aikana ehtinyt tulla lemppari, onneksi sain pelastettua sen. Ja kiitos kun tykkäät! :)

  VastaaPoista

kerro vain!