28.2.2011

And Oscar went to...

Vakaasta aikomuksesta huolimatta missasin suurimman osan koko gaalasta. Minkä sille voi, että kello kolme yöllä alkaa väsyttää, vaikka kuinka ollaan menossa vasta punaisella matolla. Mutta pukusuosikkini ehdin kyllä julkkisten päältä bongata. Vähän tylsän oloisia asuja tänä vuonna ainakin minun makuuni, onneksi oli muutama ilopilkku.
Miten joku voi näyttää maha pystyssäkin noin kauniilta? Natalie Portman on aina lumoavan näköinen, ja tuo on varmaan sitä usein vouhotettua raskauden hehkua, hitto vie. Puku on superkaunis, ihanan intensiivisen värinen. Portman ei ole turhaan lähtenyt peittelemään mahaansa, puku laskeutuu kauniisti siitä huolimatta (tai sen ansiosta!)

Toinen kauniin lila puku. Rakastan tuota kukkakuviota! Ja tuota leikkausta! Ja laahusta!

Joskus yksinkertainen on vain todella kaunista. Vihreät korvikset tuovat kivaa lisää muuten simppeliin asuun.

Tästä minä vähän yllätyin, siis siitä, että pidän tästä mekosta. Olkapäät(hihat ovat ehkä vähän kulmikkaat minun makuuni, mutta muuten tuo mekko on hauska, kekseliäällä tavalla kaunis.
Oranssi nyt vaan on minun lempivärini. Ja olen niin kateellinen niille, joiden suklaanruskeaan ihoon se sopii noin täydellisesti. Ihana Jennifer Hudson!

Ikinä aikaisemmin en ollut kuullutkaan ihmisestä nimeltään Hailee Steinfeld (olenko asunut tynnyrissä, pitäisikö hänet jo tuntea?), mutta rakastuin hänen mekkoonsa. Koristelu on kaunis, yläosa istuva ja helma kuin prinsessalla. Ja mikä minusta tärkeintä, hän näytti ikäiseltään, söpöltä ja viattomalta, eikä yrittänyt liikaa.
Siinäpä niistä tärkeimmät taisivat olla. Tähän loppuun sitten pieni piristys. En tiedä tyylikkyydestä, mutta hän todistaa, että miehille on olemassa muitakin vaihtoehtoja kuin musta puku ja valkoinen paita! :D

kuvat: justjared.buzznet.com ja oscar.go.com
Ps. Ketä muuta ärsytti nelosen juotajien kommentit punaisen maton aikana? Argh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro vain!