30.4.2012

Spring is here

Täällä kevät on aikalailla huomattavasti pidemmällä kuin kotosuomessa: 20 asteen lämmöt ovat (viime viikon järkyttävän kylmän ja sateisen kelin jälkeen!) todennäköisesti tulleet jäädäkseen. :) Koputetaan puuta! Eilisellä valokuvausreissullahan minun piti keskittyä Tampereen ennakkotehtäviin eli autojen kuvailuun, mutta jotenkin tämä keväinen luontokuvailu oli paljon mielenkiintoisempaa. Tässä teille muutama onnistunut otos noin niinkuin tunnelmapalana, olkaa hyvä!

Nyt minä lähden Strasbourgista asti tulleiden ystävieni kanssa vähän juhlimaan VAPPUA, pitäkää te kaikki hauskaa siellä Suomen puolella! :)

5 kommenttia:

 1. Heiiii.Pakko kysyä, että muokkaatko ottamias kuvia ikinä koneella? Ihania nimittäin ovat! <3 (en epäile taitojas tai mitään..:D no en oikeesti, ihmettelen vaan miten saat noin loistavia otettua!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos. :) Kyllä mä vähän muokkailen, oon ladannut netistä ihan perus Gimpin (ilmainen!) ja sillä säädän yleensä perussetin eli kirkkauden, kontrastin ja värisävyt ja -kylläisyyden, joihinkin kuviin tykkään heittää jonkinlaisen läpinäkyvän väritason päälle. Eli oikeestaan vaan vähän parantelen että tulee siistimmän näköistä.

   Poista
  2. Onks se vähän samanlainen kun Canonin muokkausohjelma? Kun mulla ainakin tuli kameran mukana sellanen, ja oon ollu ihan tyytyväinen siihen kun on oppinu melkein jo käyttämäänkin:DD mut mistä latasit ton Gimpin?
   Ja öö, mikä on toi läpinäkyvä väritaso?:P Tyhmä minä.

   Poista
 2. Oi mä tykkään hurjasti tosta vikasta kuvasta! :)

  VastaaPoista

kerro vain!