31.8.2011

Jatkokesä

Ihan teitä kiusatakseni: täällä aurinko vaan paistaa ja plusasteita on semmoiset 25 joka päivä. Kannatti tulla tänne asti syksyä pakoon. :) Sen jälkeen vielä toinen kiusa, ainakin joillekin: uusi kuvasarja Mutzigista! Olen pahoillani, ei voi mitään, jos on päässyt asumaan tällaiseen paikkaan niin sitä on aivan pakko vain kuvata (ja näyttää kuvia joillekin, tietty), koska täällä nyt vaan on niin pirun kaunista ja jännittävää! Ensi kerralla  lupaan kyllä kertoa vähän syvällisempiänkin au pair- kuulumisia, kun nyt tästä meiningistä on alkanut saada jo jotain selvääkin.


Tänään oltiin poikien kanssa joella syöttämässä sorsia ja sen jälkeen puistossa. Tällaisia löytyi, yäk. Mutta poikia kiinnosti, tottakai. Ja ihan hienon kuvan niistä sai.


Nuorempi poika 4 v innostui kamerastani ja halusi räpsiä sillä kuvia. Ajattelin sitten lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja pyysin häntä ottamaan minusta kuvan. (en ole vielä oikein ratkaissut päivän asukuva -ongelmaa; miten semmoisia voi kuvata, kun ei enää omista järkkäriä eikä jalustaa?) Tulos on tuossa ylhäällä. Pitää varmaan kouluttaa vähän lisää jos meinaan hänestä hovikuvaajan saada... :D Pojun mielestä kun omien lenkkareiden kuvaaminen oli paaaaljon mielenkiintoisempaa.Itse sankari tykkää olla myös kameran toisella puolella. Katsokaa nyt miten hieno poseeraus katulampun kanssa! Itse valittuun päivän vaatetukseen kuuluisi oikeasti myös hieno musta adidaslippis, mutta se ikävä kyllä tipahti sorsiensyötön aikana jokeen. Arvatkaapa muuten kuinka vaikeaa on lohduttaa lempiasiansa menettänyttä itkevää lasta ranskaksi...

Mutta vaatteista maisemiin. Anteeksi vielä kerran. :D
Samalla kadulla asuva setä rakastaa kuulemma musiikkia. Ihanko tosi?


Minusta päärynäpuu kotikorttelissa on myös aika huomionarvoinen asia. Näitä näkyy täällä paljon, samoin kuin erilaisia kasvimaita, kurpitsapenkkejä, luumupuita, viiniviljelmiä, auringonkukkapeltoja...


Lisää keskustaa. Tuon talon kyljessä luki vuosiluku 1209 tai jotain sinne päin. Tarkoittaa varmaan paikkaa, ei kai mikään talo voi olla niin vanha? Vaikka vanha onkin.


Toiottavasti pidätte tästä kuvasta, minä nimittäin rakastan sitä. Tällaisen portin läpi saavutaan kaupungin keskustaan. Ei paha, pas mal? 

Tämmöistä sekalaisen oloista tänään, ehkä huomenna ajatuksiin löytyisi joku punainen lankakin. Ja huonepäivitys on myöskin luvassa tässä joku päivä, kunhan kerkiää. :)

6 kommenttia:

 1. Ihanan kuulosta sulla siellä, kaikki vaikuttaa niin idylliseltä!! Pakko oli Saksan aupairin tulla anonyymisti kommentoimaan... :)

  VastaaPoista
 2. Välillä idyllistä, välillä äärettömän rasittavaa, mutta kuitenkin ihanaa. :D

  VastaaPoista
 3. Toi poika on kyllä niin sulonen. :) Kahtelin noita aikasempiakin kuvia... aah Ranska on kyllä niin ihana maa. Montako kuukautta sä oot siellä? :)

  VastaaPoista
 4. Se on suloinen aina silloin kun ei huuda mun korvaan , potki sääriin tai pure mua... :D aika viikari. Mennni, 7 kuukautta ois tarkotus olla, meen sitte kevääks takasin kotia. :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtava tuo musiikkitalo! Ihanaa lukea kuulumisiasi sieltä kaukaa :))

  VastaaPoista

kerro vain!