23.4.2012

Innostus

Mikä kumma siinä on, että kun on vaikka kotona käymässä tai on loma ja viikonloppu tai ilta, niin blogin päivittämiseen ei löydy mitään intoa, mutta heti kun ajan voisi käyttää fiksumminkin niin itsensä löytää räpsimästä kuvia kengistään tai muusta vastaavasta? :D Pikkupojan päikkäriajankinhan olisi siis voinut käyttää pääsykokeisiin lukemiseen mutta eeeeeeeeei, tuloksen näette tässä postauksessa.


Uudet kevätkenkäni! Tai ovat ne jo ehkä kolme viikkoa vanhat, ostin ne Barcelonasta jostain pienestä mukavasta kenkäputiikista. Tai no, äiti osti. (Siinä, että asuu kaukana vanhemmistaan ja näkee heitä vain muutaman kerran vuodessa on eittämättä hyvätkin puolensa!) Liikeen nimeä en kyllä millään muista, mutta popot kustansivat noin 30 euroa. :) Tämä olikin sitten joidenkin julisteiden sun muun tavaratavaran lisäksi ainoa asia mitä sillä reissulla hankin.



Nyt ei enempiä kerkiä rupatella, pitää lähteä viemään perheen tyttö 6v uimaan (onneksi tällä kertaa äiti on mukana sellittämässä, ensi viikolla joudun tekemään sen yksin, apua!!). Tähän loppuun länttään asukuvat, joita myös intouduin räpsimään hyvällä pänttäämisajalla. :) Farkkupaita on siitä mainiosta ranskalaisesta halpahallista, jonka filosofia oli osta 4 maksa 1. Harmaat farkkulegginsit ovat Piecesin.



Ps. Muistakaahan lähetellä au pair -aiheisia kysymyksiä !

4 kommenttia:

kerro vain!