19.6.2011

Back in business

Tauko on virallisesti päättynyt! Se vähän venyi lukuisista eri syistä, olen superpahoillani. Minulla olisi aivan kamalasti kerrottavaa ja kirjoitettavaa, tällä välin on tapahtunut vaikka mitä jutunaiheen arvoista! Ihan kamalaa kun ei ole yhtään ajantasalla, kaikesta pitää kirjoittaa takautuvasti. Olen tämän muutaman viikon aikana siis juhlinut lakkiaisiani, rempannut ja sisustanut meidän perheen taloa ihan uuteen uskoon, käynyt huikean kivoissa pääsykokeissa Helsingissä, muuttanut kavereitteni kanssa keskustaan ja ostanut auton. Näistä kaikista pitäisi siis tehdä juttua ennenkuin pääsee kirjoittamaan taas arkihöpinöitä. :D Tämä postaus on omistettu yo- juhlilleni. Mutta vielä yksi asia ennen perinpohjaista raporttia: taukoni aikana lukijoita on ilmoittautunut peräti kaksi lisää, yhteensä teitä on nyt siis jo (heh) kymmenen! Mahtavaa, kiitos kaikille lukemisesta-tukemisesta. :)

  
tytöt <3
Bongaa yllä olevasta kuvasta se jolla on tyhmin ilme. 4.6.2011 juhlittiin siis meidän vuosikurssin ylppäreitä. Päivän aikana tuli itkettyä, naurettua, poseerattua, syötyä, juotua, tanssittua, urpoltua, ja ehkä pienen heken ajan oltiin nättinäkin. Puhun siis itsestäni, nuo muuthan ovat täysiä kaunottaria. Nuo kengät (minun siis) muuten ansaitsisivat vaikka oman postauksen: Italiasta lennätetyt mokkanahkaiset kymmensenttiset  Obeline-merkkiset ihanuudet koossa 35. Ne ansaitsevat huomiota.

Juhlat etenivät aika perinteiseen tapaan: aamulla kamalalla kiireellä koululle (kuka muu kuin minä voi melkein myöhästyä omista lakkiaisistaan?), josta kotiin juhlimaan ja poseeraamaan sukulaisten, tuttavien ja parin ystävän kanssa. Illalla pidettiin täällä meidän kämpillä pienet etkot, josta baariin (täpötäynnä, karseaa!!) josta vielä ex-koulun pihalle pitämään jäähyväispuheita ja itkeskelemään. Ihana päivä.Mekosta ei kukaan tajunnut ottaa kunnon kuvaa. Huomaa että iskä oli kameran takana, eihän se blogikelpoisista asukkuvista mitään ymmärrä. :D Mutta kyllä näistä erotaa millainen se on. Löytö, kalastin sen ainoana kappaleena kaupungin Carlsonilta 30 eurolla. Ei paha hinta ylppärimekosta, mmmmhhh? Halusin tuollaisen vähän rennomman ja kesäisen koltun, ei jotenkin ollut yhtään sellainen tylli-sametti-prinsessafiilis. Istumakuvat on kyllä aina tosi imartelevia, ryhti etenkin on erittäin bueno. En ole päässyt ottamaan vieläkään virallisia yo-kuvia, kun olen joutunut aina vain perumaan ja perumaan varatut ajat. Tavoitteena olisi päästä "studioon" ennen Rusirockia ja Barcelonan reissua, muuten tästä ei tule yhtään mitään. Niitäkin aion julkaista täällä, joskus heinäkuussa sitten. :)

Tämä  oli nyt tällainen paluuviesti, lisää seuraa jossain vaiheessa. Ensi viikko on taas kamalan kiireinen, aamuisin minulla on ranskankurssi ja iltaisin töitä, mutta eiköhän tälle touhulle nyt ala riittää taas enemmän aikaa. See u!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro vain!