25.5.2011

Koska hiukset

Sanoin, että rikon bloggaustaukoni kahdesti tällä viikolla. Ensimmäinen syy oli tämä kummallinen haastatteluunpääsy. Toinen taas...


Kävin lunastamassa ensimmäisen yo-lahjani. Hankin hiustenpidennykset! :D Minulla on taas pitkät hiukset, ihanaa! Minulla siis oli joskus suunnilleen tämän mittaiset ellei hieman pidemmätkin, joskus ala-asteella. No, kutosluokalla menin ja pätkäisin puolet pois, yläasteella taas puolet, ja se oli sitten siinä, ei kasvanut enää. Olen yrittänyt kasvattaa näitä yhtäjaksoisesti 15- vuotiaasta asti, muttan aina kun saan edes pari senttiä lisää, se täytyy leikata lähes kokonaan pois, koska latvat menevät niin huonoon kuntoon. Joten pitkän harkinnan jälkeen päätin pyytää lahjaksi kunnon lisäkkeet.

Ilmeellä mennään
Päässäni on nyt siis aidosta hiuksesta tehdyt ompelupidennykset. Niiden laittamiseen menikin sitten semmoiset pirteät kolme tuntia. Hölmönä en tajunnut ottaa kuvia prosessista tai edes kiinnitystavasta. Mutta idea on, että takaraivoon tehdään kolme pientä, tiukkaa vaakasuoraa ranskanlettiä, joihin hiusnauha ommellaan kerroksittain. En ole aivan varma, olisiko nämä pitänyt jättää hieman pidemmiksi. Ero olisi tullut selvemmin esiin, mutta olisiko se ollut hieman liioittelua? Tiedä tuota, mutta se on kyllä ainoa asia joka edes hieman harmittaa. Kaikessa muussa rakastan näitä!! :)
4 kommenttia:

 1. Itsekkin haaveilen pidennyksistä!

  Juliet xxx

  VastaaPoista
 2. Minäkin himoitsin näitä yli vuoden, ja lopulta uskalsin hankkia! Olen tykännyt kyllä ihan hirveästi. :) Ainoa vaan, että joudun käymään korjauttamassa näitä jo toisen kerran, kun kumilenkit katkeilevat... Toivottavasti alkavat korjautua pian, ettei tarvitse vaihtaa pidennystyyppiä.

  VastaaPoista
 3. Kuinka kauan olet vielä tauolla?

  VastaaPoista
 4. En enää pitkään, uutta tekstiä tulossa viimeistään huomenna! :)

  VastaaPoista

kerro vain!