24.6.2011

Kesän (niin minkä?) ekat festarivaatteet!

Voin kertoa, että alennusmyynnit ovat kavalia, suorastaan petollisia. En ymmärrä miten nykyään on menty siihen, että pään pistäminen sisään kauppaan tarkoittaa automaattisesti sitä, että sinne häviää vähintään se kymppi-pari, tai sitten vähän enemmänkin. Bianco on pahin, nyt se on viimeistään todistettu. Kulutushysteria iski minuun heti kun aloin saamaan palkkaa, ja yltyi vain kun tililleni tupsahti muutaman satanen yo- rahoja. No mutta, ei minua kyllä näitä juttuja katsellessani ihan hirveästi ala itkettämäänkään... :D Hyvät naiset ja herrat, kesän ensimmäiset festari/rantsu/hellepäivän hengausvaatteet!


Oudon mallinen liehuhelmatoppi, joka ihme ja kumma kyllä sopi minulle, siis näihin tukevahkoihin muotoihini. Yleensä tuollaiset saavat minut näyttämään vähäsen raskaana olevalta...


Ihanan ohuesta kankaasta tehty, ilmavan kokoinen kauluspaita. Voiko rennompaa olla! Molemmat paidat lähtivät matkaan Vero Modasta.



Sekä kengät että laukku aitoa nahkaa - yhteensä 45 euroa. Ihan jo tämän takia ei itketä. Löytöihin saa tuhlata hieman, eikö niin? Veskan ja nilkkureiden värit riitelevät somasti keskenään, mutta eihän se nyt kesämuodissa ole ihan pilkun päälle. Tuo laukku näyttää vielä vähän liian sileältä ja puhtoiselta, pitää käydä ryvetyttämässä sitä jossain niin päästään oikeaan tunnelmaan.



Ja lopuksi, myös Biancosta, ostin puoleen hintaan megalomaanisen kokoisen huivin. Supermonipuolinen ja kivannäköinen. Olen alkanut pikkuisen liukua vaatteissani tylsänpuoleiselle legginsit-pitkä toppi-harmaa/nude/peessi/ruskea/valkoinen paita -linjalle (kuka sai selvää sanasta?), joten olen ihan tietoisesti yrittänyt kalastella kaupoista väriä. Parhaiten tavoitetta ovat varmaan täyttäneet tämä pirtsakka huivi, pastellisen mintunvärinen paita ja kukallinen hiuspanta. Ai niin ja oranssi uikkari ja petroolinsiniset bikinit! Onhan nyt sentään kesä, hei. Ja sateen väitetään kuulemma kuuluvan asiaan, vaikka me paremmin tietävät sanommekin että räntä ja raekuurot kuuluu marraskuuhun.

Nyt niitä festareita odotellessa. Kaksi viikkoa, iik!

ps. Hyvää juhannusta kaikille! Minä lähden nyt Tervoon viettämään kaverijuhannusta. Sunnuntaina vuorossa sitten taas Tuusniemi (Kosula (Ranta-Kosula)) ja perhemökkeilyä. :) Au revoir!
pps. Eihän siitä kammottavasta Jaren ja VillleGallen häärankutuksesta vaan missään nimessä tullut virallista kesähittiä? Eihän?!??

3 kommenttia:

  1. Tuli siitä, itkettää minuakin... ja hei, ihana toi kauluspaita! Voi olla että käyn ostaa samanlaisen :)

    VastaaPoista
  2. Vo yäk, nyt sitä viisua saa sitten kuunnella entistä enemmän, tänäkin aamuna oli ilo herätä siihen... Huoh. Käy ihmeessä poimimassa omasi kun niitä vielä on, -50%. :D

    VastaaPoista
  3. moi! itselläni on samanlainen toppi, mutta vaaleana.
    :)
    pikkumustissa.blogspot.com

    VastaaPoista

kerro vain!