7.5.2011

500 photos downloading

Ei kannata hävittää kameran johtoa edes epämääräiseksi reiluksi viikoksi. Sinne nimittäin saattaa kertyä yllättävän paljon tavaraa. Lupailin joskus ehken kolme viikkoa sitten laitella kuvia viikonlopun ostoksista. Lupaus pitää, tässä siis tulee. :D

Ensimmäinen ja hehkutettavin rakkauteni: uudet upeat mahtavat kauniit Biancosta ostetut avokärkiset mokkanilkkurit (joihin upposi muuten puolet ensimmäisestä palkastani).


Täydelliset, eikö? Minä vain menin olemaan tumpelo ja tiputin ne portaikkoon ensimmäisenä päivänä! Onnettomuuden seurauksena toisen kengän korosta repeytyi suikale mokkaa. Mutta onneksi äiti oli paikalla ja pelasti kengät sillävälin kun itse hyperventiloin. Pikaliiman ja mustan mokka-aineen avulla virhettä ei enää huomaa kuin läheltä katsottuna. Kiitos mamma!


Nämä ovat ensimmäiset avokärkiset kengät, jotka omistan, joten olen vähän pulassa näiden kanssa. Mikä on sallittua ja mikä ei, in ja out? Pitääkö sukan olla musta vai saako se erottua?

 Tai jos haluaa kesäkeleillä vilkutella varpaitaan, pitääkö se tehdä sukkahousujen läpi vai ei? Kyllä maailmassa on suuria ongelmia.

Saman viikonlopun satoa ovat myös H&M:n musta jakku ja Vero Modan kukallinen toppi. Nämä kaikki vaatehankinnat yhdessä toimivatkin sitten yhdessä erään hilpeän baarireissun asusteena. Go Virtanen!

Eksyin myös käväisemään sisustusostoksilla. Kesäkämppän seinällä tullaan näkemään sitten tällainen hienous:


Hu, nyt on kirjoittelutaukoa hieman paikkailtu. Luvassa pian lisää!

8 kommenttia:

 1. mikä on toi seinä? I'm totally in love!

  VastaaPoista
 2. Mikä seinä, ai meiän olkkarin verho vai? :D

  VastaaPoista
 3. Tommosten kenkien kanssa ei sukkia eikä sukkahousuja.. varpaat vilkkuen mennään ainoastaan :)

  VastaaPoista
 4. Tämä selvä, mutta entäs nämä vähän viileämmät kelit? :D Itkeekö joku stylisti jossain jos avoimista kärjistä pilkistää mustat sukat?

  VastaaPoista
 5. Mä luulen ettei tommosia kenkiä käytetä sitte.. vannomaan en mene mut oon aina itte ollu siinä luulossa:D saa joku toki korjata jos väärässä olen!

  VastaaPoista
 6. mun mielestä musia sukkia ainakin sellasia ohuita esim jos sulla on mustat sukkikset nii voi pitää tollasten kanssa

  VastaaPoista
 7. Mää ainaskii käytän mustia ohuita (tai no tyyliin 40den) sukkiksia ihan armottomasti peep toe -kenkien kanssa. Jostain syystä oon onnistunut haalimaan ihan liikaa niitä ja pitäähän niitä vähän viileämmilläkin keleillä voida käyttää.. Jos sitä pikkuhiljaa uskaltais jo esitellä paljaita varpaitakin :)

  VastaaPoista
 8. Totta, kohta tätä kysymystä ei edes tartte pohtia, tulee kesä!

  VastaaPoista

kerro vain!