3.5.2011

Yo-paniikki

Juhliin kuukausi, ja minulla ei ole vieläkään mekkoa, kenkiä, koruja, mitään!! Onneksi lakki on sentään tilattu, ettei kaikki ole aivan viimetipassa. Mekon ostaminen tämän kokoisessa kaupungissa on haastavahkoa, koska samoissa kolmessa olemassaolevassa mekkoliikkeessä asioivat kaikki muutkin (okei, on niitä pikkuisen enemmän, mutta kuitenkin). Olen siis yrittänyt kalastella erilaisia nettikauppoja, ja eilen onnistuin löytämään yhden vaihtoehdon asuksi. Jotain tämän tapaista saattaisi mennä tilaukseen. :)

Ideani on se, että haluan ilmavan mekon: se ei saa puristaa eikä kiristää, muttei myöskään olla säkki. Ja tuohon kuosiin yksinkertaisesti rakastuin. Ei ihan perinteinen valmistujaismekko, mikä ei haittaa minua yhtään. :) Mekko New Lookista, kengät Pretty Small Shoes ja kaulakoru Kalevala Koru. Tykkäättekö?

Ps. Vielä pari päivää aikaa osallistua Nooran mekkohaasteeseen! :) 

Pps. Miksi minä huomaan vasta puoli päivää postauksen tekemisen jälkeen, että keskellä kollaasiani pönöttää palkki? Onko se muka ollut siinä koko ajan??? :D

3 kommenttia:

 1. Onpas kauniin värinen mekko! Aivan ihana ♥

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko mut nuo oranssit kengät ei oikein toimi, suosittelen mustia.

  VastaaPoista
 3. Noora: Niin on! Itse asiassa ihastuin niin paljon että tilasin tuon hihattoman. :D Saa nähdä olisiko tässä vihdoin lakkiaismekko.

  Anonyymi: Nuo eivät oikeasti ole aivan noin oranssit, väri on kameli. Mutta totta, voi olla että mustat sopisivat paremmin. :)

  VastaaPoista

kerro vain!