31.3.2011

Ja kuinkas sitten kävikään

Onnistuin menemään eilen töiden jälkeen suht ajoissa nukkumaan. Onnistuin kiskomaan itseni ylös sängystä ennen kymmentä. Onnistuin syömään aamiaista, meikkaamaan, ja valmistauduin jo kovaa kyytiä siivoamaan, kun erehdyin käväisemään sähköpostissa. Ja tietty siellä huomasin, että Nelly.comissa on viimeistä päivää voimassa 10 euron alennus ja ilmaiset toimituskulut. Siellähän se aamupäivä sitten vierähtikin mukavissa shoppailutunnelmissa. Ja koska aikaa oli tuhlattu jo ihan tarpeeksi muutenkin, askartelin teille vielä sitten tällaisen söpön minikollaasin huimasta ostosmäärästäni. :D


Ei pöllömpi tapa vältellä kevätsiivousta. Jos muilla on samankaltaisi vastuualueita, joiden toteuttaminen maistuu tällä hetkellä pahvilta, voin lämpimästi suositella hyödyntämään Nellyn viimeisen tarjouspäivän. :) Alennuskoodin saa tykkäämällä putiikin Facebook-sivusta.


kuvat nelly.com

3 kommenttia:

 1. Voi miten söötti tuo ruusumekko! :) Itse en ole uskaltanut ostaa, oon pysynyt turvallisemmin raidoissa tämän kevään hankinnoissa.. Mutta varmasti kivat lisät vaatekaappiin.

  VastaaPoista
 2. Hei! Laittaisitko maililla minulle mahdollisimman pian postitusosoitteesi, niin saan kilpailupalkintosi postiin :)

  VastaaPoista
 3. Laapa: Söpö se kyllä on, mutta en vielä uskalla ajatella miltä se näyttää päällä... :D toivottavasti mukavalta!

  Noora: MITÄ OIKEESTI HUIPPUA! Laitan heti. :D

  VastaaPoista

kerro vain!