24.3.2011

Hei taas elämä!


Vapaa!!  Hello life, nice to see you again, missed you already. Harmi että edelleen ylppäreiden jäljiltä on vähän semmoinen lötkö olo, ihan energiaton fiilis, mehut pois. Tänään sain jopa raahattua itseni hieman päänsärkyisenä salille ja BodyCombattiin. Kannatti lähteä, päänsärky hävisi, samoin kuin se useampia päiviä vaivannut turvonnut ja turhautunut olo. Tästä voi päätellä, että kuntosalikortin hommaaminen oli ehkä elämäni paras päätös. :)

Huomenna on yhtä aikaa ihana ja kamala päivä. Ihana siksi, että aamulla aion herätä aikaisin ja kipittää salille balancetunnille, jonka jälkeen lähden lohtushoppailemaan. Tai pikemminkin ehkä palkintoshoppailemaan, miksi sitä nyt haluaa kutsua. 12 vuoden kouluputki on ohi, hitto vie, siitä jos mistä ansaitsee palkinnon. Varasin tänään jo yhden mukavan alennusrytkyn Modassa, toivottavasti ainakin se päätyy vaatekaappiin. ;) Illalla on sitten se surullinen osa (tai no iloinenhan sekin siinä suhteessa on, että bilettäminen on aina kivaa, etenkin huipussa ja runsaslukuisessa joukossa): Kolmen huippuihanan tytön läksijäiset ja heidän superkämppänsä lopettajaiset. Jos loppuillan tuiskeessa ei itketä niin jo on kumma. Jo nyt on olo haikea...


kuva: weheartit.com

6 kommenttia:

 1. Voi mä olen hyvin onnellinen sun puolesta! Ei tarttee enää pitää kouluu elämänä, harmi vaan mulla se elämä justiin meni tosin toisesta syystä... Hyvin hauskalta ja kivalta tämä sun blogisi näyttää, kivoja juttuja =)

  VastaaPoista
 2. epe sä oot ihana <3 !

  VastaaPoista
 3. Mulla oli kanssa ihan lötkö olo kun ylppärit loppu, kai se johtuu siitä, kun ei tarvi enää stressata. kiva blogi sulla! :))

  VastaaPoista
 4. Jonna: Kiitoskiitos! :) Hyvää elämää se koulukin on ollut, vaikka nyt onkin kiva jatkaa uusiin juttuihin. Työt alkaa huomenna... :D

  Niin sinäkin jepe, muista aina ilmotella ittestäs! <3

  Laura: Totta, nyt on kyllä edelleen uskomattoman rentoa kun vertaa pariin viime viikkoon. Kiitos! :)

  VastaaPoista
 5. Laita ite enemmän otettuja kuvia, äläkä aina we<3it:st!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, se on tavoite! :) Nyt on ollut pieni suvantovaihe kuvaamisessa, mutta muutama postaus alempana on pari kunnon kuvaputkea.

  VastaaPoista

kerro vain!