6.3.2011

Spring break
Tulipahan pidettyä pisin tauko kirjoittamisessa tämän blogin historiassa. Mutta ei se mitään, nyt on maaliskuu ihmiset, se on kevät jo! Kun katsoo yläkerran olohuoneen ikkunasta järvelle päin niin että parveke on edessä, ei näy yhtään lunta. Ja sitten kun katsoo toisesta olkkarin ikkunasta etupihalle niin näkee kaksimetrisen hangen. Ehkä turha yrittää pettää itseänsä vielä. :D

Keväisissä fiiliksissä olen kaivanut vanhat ja uudemmat mekot kaapin pohjalta. Niin ja pikkusiskon vaaleanturkoosi kynsilakka näytti aivan kamalan vastustamattomalta siinä hyllyssä seistessään. Sori Helmi!


Anteeksi näin kaaru naamasuttaus, mutta ilmeeni oli yksinkertaisesti niin törkeä :D

Perjantai-iltana tuli sitten näytettyä tältä. :) En ymmärrä miksi näytän noin meikkaamattomalta. Minulla on jotenkin sen malliset silmät, että silmämeikki jää kokonaan piiloon... kurjaa. Mekko on kuitenkin uusi, kauan haaveiltu monkäyttövaate H&Mltä. Poseerauskaverina jälleen Hade ja hänen ihana kämppänsä.


Tänään aion olla vielä kamala ja laiminlyödä kirjoituksiin lukemista. Taas ja vieläkin. Tiedän olevani kamala ja laiska, mutta luen sitten koko loppuloman. Tänään nimittäin leivotaan laskiaispullia ja pakataan sillä huomenna suuntana on... *rumpujen räiskettä* TAMPERE, IKEA ja IDEAPARK! Kevään lakkiaisia vaten meidän talo saa hurjan muodonmuutoksen, josta lupaan kertoa myöhemmin tarkemmin. Ja koko reissu luonnollisesti kuvataan. ;) Nähdään siis taas, viimeistään keskiviikkona.

Ainiin ja ps, Noora arpoo taas ihania pantojaan, tällä kertaa keväisissä tunnelmissa. Arvontaan voit osallistua hänen blogissaan Curiouser&Curiouser. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro vain!