12.4.2011

Sinistä kevättä

Hahaa, sain kun sainkin tehtyä kaikki Taikkiin vaadittavat ennakkotehtävät! Tosin esseen väänsin puolessatoista tunnissa (ja ei, pituus ei valitettavasti yltänyt sinne maksimiin eli viiteen liuskaan :D) ja palautus tapahtui viimetipan viimetipassa. Mutta ei se mitään, olen ylpeä itsestäni. Ja kavereistani, jotka niin auliisti näyttelivät kuvaamassani lesboleffassa (älkää kysykö). Olette luonnenäyttelijöitä! ;) Nyt voin siis keskittyä jälleen tähänkin touhuun. Minulla olisi niin monta juttua mistä haluaisin kertoa ja kuvilla näyttää! Mutta hiljaa hyvää tulee, ette te mitään mammuttikokoisia postauksia jaksaisi lukea.


Tämä viikko on aika ihana, ainakin töiden suhteen: olen aamuvuorossa, joka alkaa joka helkutin päivä 05.00. Herätä pitää siis neljän aikoihin!! Ja minähän en ole aamuihminen, olen sellaista huonoa ihmistyyppiä joka kukkuu yömyöhään mutta tarvitsee kuitenkin piiiiiiiiiiiiitkät yöunet. Tämä ei natsaa. Mutta on siinä myös erittäin hyviä puolia: koko loppupäivä on aikaa tehdä kivoja ja hyödyllisiä asioita, kuten vaikka käydä salilla ja siivota. Kohta olenkin lähdössä taas pitkästä aikaa body jamiin. <3 Ja ajattelin juhlistaa kevättä ja kuivia teitä ja hypätä ensimmäistä kertaa pyörän selkään. Liikuntaa!

Eräässä postauksessa kerroin pienestä nettishoppailuhumalasta, jonka avulla pakoilin siivoilua. No, tulos on tässä:
My new love: Dr Denimin superlöysä raitapaita. Paketti saapui jo viime viikolla, mutta tosiaan nuo ennakkotehtävät ja viikonlopun kaverisuru (siis kaveriporukan hajoaminen ympäri suomea [ :( ], ei mikään kissatappelu tai kuolemantapaus) estivät tehokkaasti turhien kuvien räpsimisen. Mutta tässäpä tämä, kolmenkympin panostus. Tykkään kyllä sen rahan edestä. Se kukkamekko taas oli kamalaa materiaalia ja ihan hirvittävän näköinen...


Ja mikä päästä löytyy! Noora piti blogissaan kevätsiivouksen ja päätti hankkiutua eroon lopuistakin neulomistaan pannoista. Ja minä sain yhden, juuri sen kauneimman! Eli kiitos tästä, siitä tuli uusi lemppariasuste! :)ps. Olen parilta kaverilta kuullut, että blogini omalla kameralla otetut kuvat eivät näy.Onko muilla samaa ongelmaa?

3 kommenttia:

  1. Ihanaa, että panta tuli käyttöön ja sai omistajansa onnelliseksi ;)

    VastaaPoista
  2. Noora: Teki tosiaan, tykkään ihan hurjasti! :)

    Mikaela: Kiitos, minäkin tykkään. :D

    VastaaPoista

kerro vain!