14.4.2011

Naama-asiaa

Minulla on maialman ärsyttävin iho, poskista ja otsasta tosi kuiva ja t-alueelta epäpuhdas ja rasvainen. Etenkin vuodenaikojen vaihtuminen murhaa sen, tälläkin hetkellä leuanpielet ovat täynnä pientä punaista näppyä ja nenässä möllöttää yksi iso yllätys. Sen lisäksi minulla on kivan herkkä ja punoittava iho. Possunvärinen. Äidillä on couperosaa, joten sitä odotellessa...

Talvella käytin juuri kuivan ihon takia semmoista ehkä maailman paksuinta tököttiä, Oriflamen öljypohjaista talvirasvaa. Kyllä se niillä -30 asteen pakkasilla meni, mutta lämpötilojen noustessa naama on alkanut kukkia siihen malliin että epäilen tuon tohnän hieman tukkivan ihohuokosiani. Sen lisäksi puhdistusmaitoni oli kateissa ja kasvovesi lopussa. Joten kipitin eilen pitkästä aikaa Body Shoppiin, uusin kanta-asiakaskorttini ja toin kotiin Pussin. :)
Ja pussi sisälsi kolme Aloe- sarjan ihonhoitotuotetta: puhdistusvaahdon, kasvoveden ja päivävoiteen. Sarja on tarkoitettu normaalille/kuivalle ja herkälle iholle. Meinasin mennä kehumaan, että sarja on alkoholiton, kunnes kurkkasin rasvapurkin alla olevaan tuoteläpyskään. Ystävät cetyl alcohol, myristyl alcohol ja cetearyl alcoholhan sieltä pilkottivat. :/ Omakohtaisesti olen huomannut, että alkoholi kuivattaa ihoa vielä enemmän, ja saa sen näyttämään vielä punaisemmalta kuin se onkaan. Mutta yritän nyt tästä yllätyksestä huolimatta olla positiivisella mielellä, onhan tämä kuitenkin herkälle iholle tarkoitettu tuote, eli periaatteessa sen pitäisi olla ärsyttämättä naamaani. :) Ja nämä kaksi muuta ainettahan eivät sisällä alkomahoolia.


Sitten marssin viereiseen liikkeeseen ja sorruin ostamaan alennuksesta jotain, mitä olen vannonut olevani ostamatta. Itseruskettavan. Tai tarkemmin sanottuna asteittain ruskettavan kosteusvoiteen kasvoille. 7,90... :D Katsotaan nyt mitä tästäkin tulee, minun taidoilla raidallista kuitenkin. Mutta ei voi mitään, kun tämä oma talvinaama on alkanut jo tympiä. Aamulla töissä väsyneenä ja kalpeana vessan peilistä katsoo vastaan huono-ihoinen narkkari. (ei edes kauhean radikaalia liioittelua)

Kotimatkalla piipahdin myös postissa hakemassa viime viikolla saapuneen H&M paketin. Sisältä löytyi kivat korvikset ja aivan kamala mekko (miten hyvä tuuri voi nettimekkojen kanssa olla? se nelly.comistakin tilattu oli hirveän näköinen) ja kivat sydänkorvikset. Mekko lähtee pikana takaisin, korvikset jäivät päivittämään huonohkoa korutilannettani. :)


Ps. Töistä puheenollen, nukuin tänään komeasti pommiin ja myöhästyin aamuvuorosta 2 tuntia. Mistä tätä tuuria oikein tulee?

2 kommenttia:

  1. kerro sit vaikka ku oot viikon käyttänyt onko toi yves rocherin itseruskettava hyvä. oon ettiny hyvää ja ei kovin kallista itseruskettavaa kasvoille.

    VastaaPoista
  2. Toki! Meinasinkin tehdä nyt jonkinlaisen useamman päivän kuurin, että nään tuleeko naaman väriin eroa. :)

    VastaaPoista

kerro vain!