10.1.2012

Kaksien synttäreiden välissä


Kauniit oranssinvärisehköt seinät ja hämärässä nurkassa kököttävä kaksinkertaistava peili ovat palanneet. Hip hei hurraa! Ajattelin kuitenkin näyttää reaaliaikaisen naamani täälläkin, saattepahan siellä kotona todistetta että en oleile enää lenssun kaatamana sängyn pohjalla. Ainakaan ihan koko aikaa... :) Tukassa on muuten taas lisäkettä, kun nutturaksikin asti riittävät, kävin joulua ennen heittämässä pidennykset uudelleen päähän, muutaman sentin pidempinä vain kun viimeksi. Ja taas tekis mieli hankkia pidemmät, nälkä kasvaa vissiin syödessä tai jotain. 

Tuossa eilen tätä blogia selaillessa tajusin, että tämä höskähän meni täyttämään vuoden tuossa viikonloppuna. Pisimpään elänyt blogini ikinä, eikä loppua näy! Siispä onnea make me venture, toivottavasti pidämme hynttyyt yhdessä vielä vähintään toisenkin vuoden! Niin ja ne toiset synttärit... minulla on tasan 16 päivää aikaa nauttia villeistä teinivuosistani, sen jälkeen ne ovat iäksi menneet. Apua, mulla on kahdenkympinkriisi! :D


Tänään ihmettelin miten kengät kopisee ihan eri soundissa toistensa kanssa rappukäytävässä. Jossain vaiheessa päivää älysin kääntää popot ympäri ja siellä odottikin sitten tällainen yllätys. Mukavaa! Mistäköhän löytyisi lähin suutari joka ymmärtäisi mun sopotusta?

2 kommenttia:

  1. ihana huivi sulla :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Oi kiitos! Se on myös erittäin lämmin ja mukava. :)

    VastaaPoista

kerro vain!