13.5.2012

Au pairiuteni viimeinen päivä

Miten joku asia elämässä voi olla yhtä aikaa näin "ihanaa, vihdoinkin!" ja "ei, ei vielä!"? Olen nimittäin lähdössä (vihdoin, lopulta, jo, liian aikaisin?) kotiin. Siis Suomeen, Kuopioon, vanhaan kotikotiin. Vuoteni au pairina päättyy tänään. Tai no oikeastaan huomisaamuna kello 7, kun kone liihottaa Zürichin lentokentältä Oslo kautta kohti kotomaata. Kuopioon asti en vielä pääse, ensin täytyy tehdä sellainen pieni pääsykoematka Tampereelle, apua....

Tänään (onko kello jo yli yksi???) pitää siis pakata matkalaukku jollain mukavalla tunkemisoperaatiolla, tavaraa kun on siis ihan tyypillisesti taas muutama kilo liikaa. Sen lisäksi pitäisi tietty putsata huone lattiasta kattoon -periaatteella. Ja juuri nyt tuo oma kylppärikin tuntuu vähän rasitteelta, sekin pitäisi ehtiä laittaa kuntoon apua. :D Ja perhe haluaa kai vielä viedä minut jonnekin viimeiselle illalliselle. Ja ihan koska lentoni lähtee niin iloisen aikaisin aamulla, olen oikeutettu viettämään yöni lentokentällä. Laukun (ja minun!) olisi siis parempi olla valmis ennen sitä kello kahdentoista viimeistä junaa. Juu, rento päivä tulossa.

Aion tulla kertoilemaan kuluneesta vuodestani enemmänkin, ihan tunnelma-/muistelupostauksen muodossa, ja sitten vielä kyselypostauksella johon saa mielellään edelleen lähtettää kysymyksiä! :) Ja pyydän anteeksi blogini lievää laiminlyöntiastetta tässä kuussa, mutta ymmärrätte varmaankin, että pääsykokeisiin lukeminen, työt ja ystävien hyvästely ovat imeneet aika ronskisti aikaani. Eipä siitä sen enempää, loppuun saatte tuommoisen kuvan minusta, kai se on päivän asuksi joskus pari viikkoa sitten kuvattu. Nyt se saa ilmentää vaikka jonkinlaista "hymysuin kohti uusia haasteita" -fiilistä. Vielä en ole lähtemisen takia itkenyt, katsotaan miten vuorokauden sisällä käy. Suomessa tavataan!


Ainiin, ja kiitos useista ihanista kommenteistanne edelliseen postaukseen! Olen tullut aivan samaan lopputulokseen kuin tekin, olen mieluummin köyhä ja täynnä onnellisia ja jännittäviä kokemuksia kuin rikas ja katuvainen. Heinäkuun lopussa kutsuu siis South Asia Roadtrip!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro vain!