18.3.2012

Bad weather in Paris

Ajattelin tässä yksi päivä, että pakko päästä takaisin kiinni tähän bloggailuun nyt kun vielä on jotain melkein mielenkiintoista mistä kirjoittaa. Koska vajaan kuukauden päästä se on sitten taas pääsykokeita, (toivottavasti) töitä, pääsykokeita ja töitä, ja jotenkin luulen että tämä nykyinen meininki saattaisi kiinnostaa ihmisiä enemmän. :D Joten hommiin siis, tässä tulee päivitys Pariisin reiussusta!

Minä lensin siis suoraan Pariisiin aikaisin perjantaiaamuna, Oslon kautta. Voin kertoa että olin väsynyt, nukuin edellisen yön lentokentällä , joten unet olivat sitten semmoisia 2-3 tunnin pätkiä kentällä, lentokoneessa, toisella kentällä ja toisessa lentokoneessa... Anna jo odottelikin mua juna-aseman (niitä on muuten Pariisissa 4 tai 5) aulassa iloiset 2 tuntia ennenkuin sain raahattua itseni ja laukkuni kaukaiselta lentokentältä keskustaan. Enkä edes hidastellut, siinä matkassa nyt vaan meni niin kauan. Siitä lähdettiin sitten yksissä tuumin etsimään hotellia ja jonkinsorttista ruokaraflaa. Hotelli löytyi itse asiassa aika helposti, olimme etukäteen varanneet kolmen hengen huoneen kolmeksi yöksi La Villeten lähiöstä 20. kaupunginosasta. Voin muuten suositella! Ei itse hotelli (Etap- ketjua) mitenkään kauhean kummoinen ollut, mutta kyllä siellä nukkui, kävi suihkussa, surffaili ilmaisella nettiyhteydellä ja söi vitosen aamiaisen. Sen lisäksi metrolla pääsi superhelposti keskustasta aivan saman kadun varteen, Jaurèsin pysäkille. Ja tämän lisäksi kolme yötä kolmen hengen huoneessa maksoi vain 52 erkkiä (!!) per naama. Pas mal.

Tässäpä teille kuvaryöppyä sumuisesta Pariisista.

En nyt kuollaksenikaan jaksa sellittää noista kuvista yhtään mitään, mutta voitte varmaan päätellä että kaupungin parhaat turistirysät tuli kierrettyä läpi. :D Sen lisäksi syötiin paljon, juotiin vähän ja shoppailtiin vielä vähemmän: minun ainoa ostokseni tuosta kaupungista oli pari ruskeita nahkahanskoja (aitoa nahkaa 18 euroa, pas mal encore!). Oli kyllä huikean kiva reissu, kiitos Anna, Elli ja meille lauantai-iltana Pariisin yöelämää esitellyt Salla!

Ai niin, ps, asun siis nyt jo kohta kolmatta viikkoa Baselissa Sveitsissä ihan supermukavassa maleasialaisessa (ruoka on jännää, voitte varmaan uskoa :D) perheessä. Täällä on hyvä sää, täällä on kavereita, bff Wilma kävi tällä viikolla kylässä, lapset ovat suloisia ja tottelevaisia ja itse asiassa perhe kysyi tänään että enkö voisi sittenkin jäädä yhden kuukauden sijaan kolmeksi ja puoleksi. Harmi kyllä minulla on jo paluulippu Barcelonan (jee!) kautta Suomeen, mutta lupasin harkita tulevani keväämmällä uudestaan. Kattellaan nyt. :) Kaikki on jokatapauksessa loistavasti, mitä nyt blogi tulee pysymään jatkossakin laiminlyötynä: seuraavat puolitoista viikkoa menevät erittäin tiiviisti Aalto- yliopiston ennakkotehtävien parissa. Haen samalle dokumentaarisen elokuvan linjalle kuin viimekin vuonna, ja tässä ajassa pitäisi pusertaa loppuun kuuden valokuvan sarja, neljän minuutin elokuva, essee ja kaksi muuta kirjoitustehtävää. Apua.............

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kerro vain!