27.4.2011

Minne katoaa päivät...


  • Suorita vihdoin se viimeinen lukion kurssi, että saat lakin ajoissa!!
  • Siivoa huone (vihdoinkin tämäkin....)
  • Opiskele ranskaa
  • Ala käydä taas salilla
  • Lopeta vaatelöllöily = ala pukeutua muuhunkin kuin kollareihin ja trikoopaitoihin. Olisi jotain kuvattavaakin!
  • Varaa kampaaja
  • Kirjoita vuokrasopimus
  • Hoidata kulmat
  • Vie vanhoja roippeita kirpparille
  • Osta yo-juhlamekko, kengät, korut, meikit yms yms yms
  • ALOITA PÄÄSYKOKEISIIN LUKEMINEN HYVÄN SÄÄN AIKANA 

Sanoiko joku, että lukion loppuminen tarkoittaa rentoa elämää ja runsasta vapaa-aikaa? Haistakoot kukkasen, minulla on liian kiire elää.


kuva weheartit.com

20.4.2011

Mitä seuraa, kun ei löydä kameran johtoa?

No tämmöinen tyhmä tauko, jolloin ei voi esitellä viikonlopun ostoksia, lauantai-illan asua tai minkäänlaisia kevätoperaatioita. Kaikenlaista jännää (?) siellä kamerassa siis on, mutta en tosiaan saa kuvia ulos. Muutenkin on ollut vähän ankea päivä. Unohdin laittaa kellon soimaan ja heräsin vasta joskus puolenpäivän jälkeen, mikä on ehkä pahimmanlaatuista päivän tuhlausta. Ulkona on harmaata, kylmää ja sataa, joten en viitsinyt lähteä edes lenkille. Tai palauttamaan kirjojani kirjastoon. Jonne minulla on muuten helkutin komea lasku, joka kasvaa vaan. Ennätys on 24 euroa, katsotaan meneekö rikki tällä kertaa.... Niin ja täällä meillä on taas ihan /&/¤"#%( sotkuista, ei ylennä mieltä yhtään sen enempää. Ja jos valittamisen ja masentumisen aiheita keksitään lisää, niin persujen vaalivoitto ja vihreiden viiden paikan menetys ottaa myös päähän.

Jotta minulla olisi jotain julkaisemisen arvoista asiaakin, ajattelin esitellä lyhyen kuvasarjan asuinalueeltani. Kuvasin sen taikin ennakkotehtäviä varten eräänä lähes yhtä ankeana päivänä.







Mitäs pidätte?

16.4.2011

We gotta (small) party tonight

Piti ottaa lauantai-illan asua ennen lähtöä mutta tuli vähän kiire... :D Luvassa huomenna, samoin kuin viikonlopun ostoksia! Nyt meitä kutsuu kaupungin rennoin (amis)paikka, Club Virtanen (jossa soi paljon ysäriä!).







14.4.2011

Naama-asiaa

Minulla on maialman ärsyttävin iho, poskista ja otsasta tosi kuiva ja t-alueelta epäpuhdas ja rasvainen. Etenkin vuodenaikojen vaihtuminen murhaa sen, tälläkin hetkellä leuanpielet ovat täynnä pientä punaista näppyä ja nenässä möllöttää yksi iso yllätys. Sen lisäksi minulla on kivan herkkä ja punoittava iho. Possunvärinen. Äidillä on couperosaa, joten sitä odotellessa...

Talvella käytin juuri kuivan ihon takia semmoista ehkä maailman paksuinta tököttiä, Oriflamen öljypohjaista talvirasvaa. Kyllä se niillä -30 asteen pakkasilla meni, mutta lämpötilojen noustessa naama on alkanut kukkia siihen malliin että epäilen tuon tohnän hieman tukkivan ihohuokosiani. Sen lisäksi puhdistusmaitoni oli kateissa ja kasvovesi lopussa. Joten kipitin eilen pitkästä aikaa Body Shoppiin, uusin kanta-asiakaskorttini ja toin kotiin Pussin. :)




Ja pussi sisälsi kolme Aloe- sarjan ihonhoitotuotetta: puhdistusvaahdon, kasvoveden ja päivävoiteen. Sarja on tarkoitettu normaalille/kuivalle ja herkälle iholle. Meinasin mennä kehumaan, että sarja on alkoholiton, kunnes kurkkasin rasvapurkin alla olevaan tuoteläpyskään. Ystävät cetyl alcohol, myristyl alcohol ja cetearyl alcoholhan sieltä pilkottivat. :/ Omakohtaisesti olen huomannut, että alkoholi kuivattaa ihoa vielä enemmän, ja saa sen näyttämään vielä punaisemmalta kuin se onkaan. Mutta yritän nyt tästä yllätyksestä huolimatta olla positiivisella mielellä, onhan tämä kuitenkin herkälle iholle tarkoitettu tuote, eli periaatteessa sen pitäisi olla ärsyttämättä naamaani. :) Ja nämä kaksi muuta ainettahan eivät sisällä alkomahoolia.


Sitten marssin viereiseen liikkeeseen ja sorruin ostamaan alennuksesta jotain, mitä olen vannonut olevani ostamatta. Itseruskettavan. Tai tarkemmin sanottuna asteittain ruskettavan kosteusvoiteen kasvoille. 7,90... :D Katsotaan nyt mitä tästäkin tulee, minun taidoilla raidallista kuitenkin. Mutta ei voi mitään, kun tämä oma talvinaama on alkanut jo tympiä. Aamulla töissä väsyneenä ja kalpeana vessan peilistä katsoo vastaan huono-ihoinen narkkari. (ei edes kauhean radikaalia liioittelua)

Kotimatkalla piipahdin myös postissa hakemassa viime viikolla saapuneen H&M paketin. Sisältä löytyi kivat korvikset ja aivan kamala mekko (miten hyvä tuuri voi nettimekkojen kanssa olla? se nelly.comistakin tilattu oli hirveän näköinen) ja kivat sydänkorvikset. Mekko lähtee pikana takaisin, korvikset jäivät päivittämään huonohkoa korutilannettani. :)


Ps. Töistä puheenollen, nukuin tänään komeasti pommiin ja myöhästyin aamuvuorosta 2 tuntia. Mistä tätä tuuria oikein tulee?

12.4.2011

Sinistä kevättä

Hahaa, sain kun sainkin tehtyä kaikki Taikkiin vaadittavat ennakkotehtävät! Tosin esseen väänsin puolessatoista tunnissa (ja ei, pituus ei valitettavasti yltänyt sinne maksimiin eli viiteen liuskaan :D) ja palautus tapahtui viimetipan viimetipassa. Mutta ei se mitään, olen ylpeä itsestäni. Ja kavereistani, jotka niin auliisti näyttelivät kuvaamassani lesboleffassa (älkää kysykö). Olette luonnenäyttelijöitä! ;) Nyt voin siis keskittyä jälleen tähänkin touhuun. Minulla olisi niin monta juttua mistä haluaisin kertoa ja kuvilla näyttää! Mutta hiljaa hyvää tulee, ette te mitään mammuttikokoisia postauksia jaksaisi lukea.


Tämä viikko on aika ihana, ainakin töiden suhteen: olen aamuvuorossa, joka alkaa joka helkutin päivä 05.00. Herätä pitää siis neljän aikoihin!! Ja minähän en ole aamuihminen, olen sellaista huonoa ihmistyyppiä joka kukkuu yömyöhään mutta tarvitsee kuitenkin piiiiiiiiiiiiitkät yöunet. Tämä ei natsaa. Mutta on siinä myös erittäin hyviä puolia: koko loppupäivä on aikaa tehdä kivoja ja hyödyllisiä asioita, kuten vaikka käydä salilla ja siivota. Kohta olenkin lähdössä taas pitkästä aikaa body jamiin. <3 Ja ajattelin juhlistaa kevättä ja kuivia teitä ja hypätä ensimmäistä kertaa pyörän selkään. Liikuntaa!

Eräässä postauksessa kerroin pienestä nettishoppailuhumalasta, jonka avulla pakoilin siivoilua. No, tulos on tässä:




My new love: Dr Denimin superlöysä raitapaita. Paketti saapui jo viime viikolla, mutta tosiaan nuo ennakkotehtävät ja viikonlopun kaverisuru (siis kaveriporukan hajoaminen ympäri suomea [ :( ], ei mikään kissatappelu tai kuolemantapaus) estivät tehokkaasti turhien kuvien räpsimisen. Mutta tässäpä tämä, kolmenkympin panostus. Tykkään kyllä sen rahan edestä. Se kukkamekko taas oli kamalaa materiaalia ja ihan hirvittävän näköinen...


Ja mikä päästä löytyy! Noora piti blogissaan kevätsiivouksen ja päätti hankkiutua eroon lopuistakin neulomistaan pannoista. Ja minä sain yhden, juuri sen kauneimman! Eli kiitos tästä, siitä tuli uusi lemppariasuste! :)



ps. Olen parilta kaverilta kuullut, että blogini omalla kameralla otetut kuvat eivät näy.Onko muilla samaa ongelmaa?

7.4.2011

Mainoksen uhri

Ei voi mitään. Hauska ja pirteä telkkarimainos, tutkimustulokset ja sporttinen ulkonäkö ovat vieneet mennessään: Tahdon Reebokin Easytonet!


Olisin oikeasti valmis pistämään rahani näihin, jos ne oikeasti tehostavat treeniä ja tuntuvat mukavalta jalassa. Esimerkiksi töihin nämä olisivat aivan mainiot popot. Ainoa mutta: niiden tulisi sopia myös kuntosaliharjoitteluun. Tarvitsen siis kengät, joilla voisin marssia sekä töissä, että sen jälkeen kipittää zumbatunnille tai bodycombattiin. Uskotteko easytonejen olevan "the kengät" tähän tarpeeseen?

4.4.2011

Elämälle sisältöä - hommahamsterin päiväkirja


Tuo edellinen teksti aikaansaamattomuudesta ja tyhjältä tuntuvasta elämästä - unohtakaapa se samantien. Päätin nimittäin viime yönnä etsiä taas inspiraatiota matkalleni ja hakea yliopistoihin, tuntui siltä ettei kiinnostanut enää jahkailla. En suosittele muille tulevaisuuttaan pohtiville samaa ratkaisua, saattaa nimittäin käydä samoin kuin minulle: päädyin hakemaan suunnitellun viiden paikan sijasta seitsemään. Okei ei siinä mitään, kuuteen ensimmäiseen voi hakea yhteensä kahdella kokeella, mutta sitten sain mahtavan päähänpiston. Haenpa Taideteolliseen korkeakouluun opiskelemaan dokumentaarista elokuvaa!! Ja eikun paperit menemään. Ja sen jälkeen tajuan katsoa TaiKin sivuilta ennakkotehtävät.... Tulos: 8 päivää aikaa tehdä 5 ennakkotehtävää.

  • Tehtävä 1. Perustelu
    Kirjoita koneella vapaamuotoinen korkeintaan puolentoista
    (1,5) sivun teksti, jossa kerrot miksi haluat opiskella dokumentaarista
    elokuvaa.
  • Tehtävä 2. Valokuvaustehtävä
    Valitse lähiseudultasi tai muualta Suomesta kaupunginosa,
    asuinalue tai taajama. Vietä paikassa aikaa ja tee havaintoja.
    Kuvaa korkeintaan kymmenen (10) valokuvan sarja, jolla
    kiteytät kokemuksesi paikasta.
  • Tehtävä 3. Dokumentaarisen elokuvan synopsis
    Kirjoita elokuvaidea aiheesta, johon saat idean vuoden 2011
    aikana ilmestyneen sanomalehden uutisesta tai ns. pikkuuutisesta.
  • Tehtävä 4. Essee
    Kirjoita korkeintaan viiden (5) sivun essee, jossa pohdit
    teemaa ”Osattomuus” käyttäen viitekohtanasi yhtä (1) dokumentaarista
    elokuvaa ja yhtä (1) muuta teosta.
  • Tehtävä 5. Lyhyt videoelokuva
    Kuvaa neljän (4) minuutin elokuvakertomus kohtaamastasi
    ihmisestä. Teema: ”Salaisuus”.

Apua, mihin päätin pääni pistää... No ainakin on vihdoin pakko saada jotain aikaan! Härregyyd.


kuva weheartit.com

3.4.2011

Jaksamattomuus on kierre

En jaksa kuvata itseäni, koska en jaksa panostaa ulkonäkööni. En jaksa panostaa ulkonäkööni, koska käyn vain töissä ja salilla, muun ajan istun kotona. Istun vain kotona, koska olen kotona silloin kun muut ovat töissä ja töissä silloin kun muut ovat kotona. Osa ystävistäni muuttaa/on jo muuttanut pois kaupungista muualle töihin tai vanhempiensa luo. En jaksa kirjoittaa blogia, koska minulla ei tällä hetkellä tunnu olevan minkäänlaista elämää. Minulla ei ole energiaa siivota, raivata tai remontoida, vaikka sitä todellakin pitäisi tehdä. En jaksa nauttia ihanasta keväästä kävelemällä ulkona koirieni kanssa tai valokuvaamalla, koska olen päivisin niin väsynyt. Olen päivisin väsynyt, koska unirytmini on töiden takia sekaisin.

Kerran tässä keskellä yötä valveilla ollessani sain kuitenkin edes jonkinlaisen inspiksen: kynsien laittaiminen jaksaa aina innostaa.


Välineinä aluslakkaa, läpinäkyvää lakkaa, kynsiliimaa ja vanha orkesterinuotti. Ehkä joskus, kun saan energiani taas kerättyä, vaivaudun kuvaamaan koko homman vaiheittain. :)