28.2.2011

And Oscar went to...

Vakaasta aikomuksesta huolimatta missasin suurimman osan koko gaalasta. Minkä sille voi, että kello kolme yöllä alkaa väsyttää, vaikka kuinka ollaan menossa vasta punaisella matolla. Mutta pukusuosikkini ehdin kyllä julkkisten päältä bongata. Vähän tylsän oloisia asuja tänä vuonna ainakin minun makuuni, onneksi oli muutama ilopilkku.




Miten joku voi näyttää maha pystyssäkin noin kauniilta? Natalie Portman on aina lumoavan näköinen, ja tuo on varmaan sitä usein vouhotettua raskauden hehkua, hitto vie. Puku on superkaunis, ihanan intensiivisen värinen. Portman ei ole turhaan lähtenyt peittelemään mahaansa, puku laskeutuu kauniisti siitä huolimatta (tai sen ansiosta!)





















Toinen kauniin lila puku. Rakastan tuota kukkakuviota! Ja tuota leikkausta! Ja laahusta!





















Joskus yksinkertainen on vain todella kaunista. Vihreät korvikset tuovat kivaa lisää muuten simppeliin asuun.





















Tästä minä vähän yllätyin, siis siitä, että pidän tästä mekosta. Olkapäät(hihat ovat ehkä vähän kulmikkaat minun makuuni, mutta muuten tuo mekko on hauska, kekseliäällä tavalla kaunis.




















Oranssi nyt vaan on minun lempivärini. Ja olen niin kateellinen niille, joiden suklaanruskeaan ihoon se sopii noin täydellisesti. Ihana Jennifer Hudson!

















Ikinä aikaisemmin en ollut kuullutkaan ihmisestä nimeltään Hailee Steinfeld (olenko asunut tynnyrissä, pitäisikö hänet jo tuntea?), mutta rakastuin hänen mekkoonsa. Koristelu on kaunis, yläosa istuva ja helma kuin prinsessalla. Ja mikä minusta tärkeintä, hän näytti ikäiseltään, söpöltä ja viattomalta, eikä yrittänyt liikaa.




















Siinäpä niistä tärkeimmät taisivat olla. Tähän loppuun sitten pieni piristys. En tiedä tyylikkyydestä, mutta hän todistaa, että miehille on olemassa muitakin vaihtoehtoja kuin musta puku ja valkoinen paita! :D

kuvat: justjared.buzznet.com ja oscar.go.com
Ps. Ketä muuta ärsytti nelosen juotajien kommentit punaisen maton aikana? Argh!

27.2.2011

Jääretki

Tänään minä ja ystäväni Minna vastasimme Kallaveden jääradan kutsuun ja lähdimme luistelemaan! Vähän jännitti kun ei pariin vuoteen ole tullut sitäkään tehtyä, mutta onneksi se oli aivan yhtä ihanaa kuin ennenkin. Voin sanoa, että mikään koulun kentällä pyörähtely ei enää himota kun on edes kerran päässyt viilettämään pitkin järven jäätä. Harmi että Minnalla oli kiire katsomaan mäkihyppyä, niin ei keretty vetää kuin neljän kilsan lenkki. Mutta sovittiin että tiistaina uudestaan, ihanaa!

Kuvasatoa reissulta, vóila.


Väinölänniemi


Minä kokovalkoisissani. (Minna sanoi että näytän ihan Munamieheltä. Kiitti kamu) Taustalla Lignell&Piispasen tehdas, liköörinystävät huomio!


Pirteä luistelutoverini.


Näitä pitää muistaa väistellä, muuten on nopeasti turvallaan tantereessa...


Pohjimmiltamme olemme kuitenkin sohvaperunoita. Suomi ei menestynyt.


Minnan koira Viivi. Sen kieli on liian pitkä sen suuhun, symppis piirre, eikö?

26.2.2011

Viikonloppuisin syödään hyvin

Mutta terveellisesti, niinkuin laihduttajan sopii aina muistaa. Tässä pari suhteellisen kevyttä reseptiä teille! :)

Verrattain keveä Banaani-suklaa -pirtelö

n. 2 desiä luonnonjogurttia
1 rivi tummaa suklaata
puolikas banaani
(kaakaojauhetta)

- sulata suklaa mikrossa
- viipaloi banaani
- laita kaikki ainekset kulhoon
- sauvasekoittimella sekaisin


Lauantai-illan salaatti

Jääsalaattia
Rucolaa
Puolikas kurkku
Paketillinen fetaa
2 pientä sipulia
1/4 täysjyväpatonkia
1/3 pussia Salaattimix -siemensekoitusta
Purkillinen aurinkokuivattua tomaattia

- Revi salaatit, viipaloi kurkut ja feta kulhoon
- Paloittele aurinkokuivatut tomaatit ja lisää ne salaattiin. Valuta hieman öljyä paistinpannulle.
- Paloittele sipulit ja patonki. Paahda ne ja siemenet pannulla tomaattien öljyssä.
- Lisää paahdetut ainekset salaattiin. Lorauta joukkoon salaatinkastikkeeksi vielä hieman tomaattiöljyä.

Nami!

Tähän samaan syssyyn voisin laittaa pari kuvaa eilisestä asusta. Tapahtui pieni ihme: minulla oli hiukset kiinni! Olen oikeasti todella huono väkertämään hiuksiini yhtään mitään, joten muutama pinni ja rusetti sivuponnarissa on minulle suurella vaivalla saavutettu kampaus. Kuvaan pääsi myös äitini kaunis korvis.






Let´s play the music tuut tuut

Kyllä minun lukemistani (lue: kotona lössöttämistä) nyt häiritään: kahden päivän orkesteritreenit, tänään 8 tuntia. Epäseksikkäin harrastukseni kutsuu, nyt on mentävä.



miten joku saa sen näyttämään noin coolilta? :D
 kuvat weheartit.com

23.2.2011

Joogaa ja villapaitoja

"Voiko ihanammin päivä enää alkaa?" Ei varmasti, minulla oli rennoin ja lokoisin aamu pitkään aikaan. Laitoin radiokellon soimaan ihmisten aikoihin, jo ennen kymmentä, ja makoilin sitten sängyssä melkein tunnin Voicea kuunnellen. Sen jälkeen päätin testata uutta (kaksi kuukautta avaamattomana ollutta) joogamattoani, ja kävin  body balance -ohjelmaa läpi parikymmentä minuuttia. En tiedä voiko sitä täydelliseksi joogaamiseksi kutsua, mutta mukava tapa avata itsensä se oli. Itse asiassa niin mukava, että aloin vakavissani pohtia joogaamisen aloittamista. Voisi käydä vaikka jonkun peruskurssin ja ostaa jotain kirjoja ja cd- treenejä kotiin tuon maton kaveriksi.


























Joogateema jatkui illalla, kun raahauduin salille. Ensin kävin kyllä pomppimassa pallojumpassa. Tipuin kerran pallon päältä, heh. :D Mutta hitto että reidet sai kyytiä! Tarvitaan lisää treeniä treeniä, onneksi nyt on aikaa ja motivaatio kohdillaan. Palloilun jälkeen jäin vielä venyttelytunnille, ja fell totally in love, really. Tunnin aikana käytiin läpi silleen rennon rauhallisesti koko kroppa, jokainen lihasryhmä. Ohjaaja oli tuuraaja, hän vetää yleensä coretunteja ja body balancea (joka on myös suuri rakkauteni). Aamun teema jatkui, oioioi.

Päivän toinen sana: villapaita. Aamulla oli ihanan keväinen olo, mutta nenän ulos laittaminen paljasti kirpakan 20 asteen pakkasen. Ei siis auttanut hempeillä villaa ylle vaan.

Farkut: Primark  Toppi: Gina Tricot  Villapaita: H&M

Kävin myös päivällä kaverini luona, ja sieltä tarttui mukaan sattumalta toinenkin villapaita, merkiltään JeaneBlush. Kiitti Neea, hyvä että sinä et tykännyt, koska minä tykkään ja paljon! Paita on nätti, minun meikkaamaton nassu ei.


Tilaamani Oriflamen kynsilakkakin oli tullut. Hurjan tumma, tummin mitä minulla on ikinä ollut... Goottifiilistä tämän illan loppuun, var så god.



22.2.2011

Smooth operation

Mikä voisi piristää enemmän keskellä kiireistä päivää kuin raikas smoothie! (kuka väitti että tämän ajanjakson nimi on lukuloma??) Minä olen nykyään ihan rakastunut kaikenlaisiin blendattuihin juomiin ja sörsseleihin. Tänään onnistukseni johti rahanmenetykseen, kun menin ja ostin tuollaisen kätevän reseptikirjan... Minulla on samaa sarjaa jo kasvis-, pasta-, wokki- ja salaattikirjat, kaikki täynnä ihania reseptejä. Ehkä vähän liiankin ihania, minulla on vähän semmoinen fiilis, että minun taidoillani esimerkiksi taiwanilainen ankanrintasalaatti voisi epäonnistua hieman.


Välipalamehu

Puolikas appelsiini
Muutama pala hunajamelonia
Muutama desi hedelmämehua
Vissyvettä maun mukaan

Kaikki vain tehosekoittimeen ja sievästi sekaisin! :) Tämä oli aika yksinkertainen "resepti", mutta lupaan kertoa myös hieman monimutkaisemman, kunhan ensin opiskelen hieman.


Tämä päivä on tosiaan ollut vähän semmoinen kiireinen (taas...): Aamulla piti pakottuatua lampsimaan kouluun jo kahdeksaksi matikan tukikurssille - hyödyllinen jos meinaa päästä ylioppilaaksi tänä keväänä. Sen jälkeen minulla oli työhaastattelu erääseen vuokratyönvälitystoimistoon.  Pidetään peukkuja, toivottavasti kohta alkaisi löytyä kevääksi ja kesäksi töitä! Nyt istuskelen tässä hetken  ja juoksen sitten takaisin keskustaan matikan uusintakokeisiin, jippii. Ja illalla olisi tarkoitus käydä Clubissimossa eli meidän semmoisessa koulun musiikki/tanssiesitysrykelmässä ja illalla baarikatu kutsuu vähän dansadansa. Niin tosiaan mikä loma?



Tässä uusin laukkuystäväni, eikö olekin upea! Sain sen ilmaiseksi, ystäväni täti oli heittämässä sitä roskikseen... hullua sanon minä, tämä on täydellinen.


20.2.2011

Help with Next!

Nämä aurinkoiset talvipäivät ja pikkuisen lämpenevät kelit (enää -16, hurraa!) ovat hivuttaneet kevättä rintaani. Ja siihen yhdistettynä tämä sähköpostiini tipahtanut Next Directoryn tarjousseteli...

 
...ovat saaneet pistettyä pääni täyteen kukkaa perhosta ja ohutta kangasta. Päädyin siis Nextin Suomen verkkokauppaan katselemaan superihania keväisiä paitoja.


Tuollaisia himoitsisin, oih. Mutta nyt minulla on ongelma. En osaa syöttää sähköpostiviestin mukana tullutta alennuskoodia minnekään! 10 punnan (= n. 11 euron) alennus on kuitenkin sen verran tuntuva, että sen haluaisi hyödyntää. Onko kukaan ostanut koskaan mitään Nextin nettikaupasta? Nyt olisivat hyvät neuvot kalliit, tai jää paitakevät saavuttamatta.

18.2.2011

PENKKARIT!

Wooooooooooooo! Nyt olen virallisesti koulusta pois potkittu, penkkarit läpikäynyt jumalainen abi. Tämä on niin outoa: yhtä aikaa hauskaa ja haikeaa, nyt ei ole enää mitään syytä mennä istuskelemaan puistokoulun ihanan kylmille ja ahtaille käytäville tai luuhailla tuntien jälkeen tulikuumassa ja tunkkaisessa atk-luokassa. Ikävä on jo nyt. Mutta eilinen oli yhtä juhlaa! Tai odottakaas, kerron ensin toissapäivästä ja potkiaisista. Ainakin meidän koulussa homma toimii niin, että kakkosvuotelaiset järjestävät illalla juhlan, jossa esittävät ja piikittelevät abeja ja lopuksi saattavat ulos koulusta. No, minuakin oli muistettu, ja olen siitä imarreltu. Ja kaikki tämän blogin ansiota! Joten Elsin mallitoimisto Make Me Venture kiittää rakkaita kakkosia (ja lupaa olla luulematta itsestään liikoja) ;)

Ja sitten PENKKARIIIIIIIT.


Musiikkilukion pyhimykset osaavat pukeutua.


Hei huudetaan ELÄÄÄÄÄÄÄIN!


Nalle Puh ja sen kaveri Nasu <3


Puh syö hinajata, mutta Pikku Myytä se ei kiinnosta.

 

Ja tunnelmia ensimmäisestä jatkopaikasta, Henkasta eli Henry's Pubista. Tämän jälkeen kuvat alkavat muuttua hieman sumeiksi samoin kuin mielikuvatkin... :D Ilta oli   a i v a n  h u i k e a ,  kiitos kaikille abitovereille siitä ja näistä vuosista!

16.2.2011

Make up

Kaverini konsultoi meillä eilen Oriflame -meikki-illan. Paikalla oli paljon porukkaa mutta tulos oli laiha, joten täytihän meidän lohduttaa itseämme jotenkin... :D




13.2.2011

Party all night, every day

Tänä viikonloppuna on juhlittu! Ensin perjantaina ystäväni 19-vee synttäreitä Virtasessa. Illan asusta ei tullut otettua kuvaa, lähtö kun oli vähän extempore töiden jälkeen ja kiireellä. Tuli samalla juhlittua viimeisen yo-putken käynnistymistä, pitäähän aivoja vähän nollata niin rasittavan suorituksen jälkeen. ;)

Eilen oli vuorossa entisen yläasteeni järjestämät Ystävänpäiväkonserttitanssiaiset hotelli Scandicissa. Joka vuotisesta juhlasta vastaa vuorollaan aina ysiluokka, joka soittaa ja laulaa ja järjestää arpajaiset ynnä muuta hienoa. Ja kyseessä on etenkin näille ysiluokkalaisille JUHLA isolla jiillä: iltaa varten käydään ostamassa kaunis iltapuku/coctailmekko, meikataan, pynttäydytään ja käydään kampaajalla. Vieraat ohjataan istumaan omille merkityille paikoilleen ja musiikkiesitysten aikana syödään kolmen ruokalajin ateria (jonka pääruoka oli tänä vuonna lehtipihvi medium, nami) ja ostetaan ruusuja ja arpoja. Huikeaa! En älynnyt itse ottaa kameraa mukaan ja kaverini kamera huitelee tällä hetkellä jossain päin kaupunkia, joten kuvaa ei löydy. Mekko oli kuitenkin sama kuin eräänä perjantaiyönä muutama viikko sitten.

Paria päivää ennen juhlaa tajusin kuitenkin, että tukkani oli aivan karmeassa kunnossa: täynnä kaksi-, kolme, ja kymmenhaaraisia, kasvanut ulos mallista ja aivan kamalan värinen. Koska en omista henkilökohtaista kampaajaa, piti tyytyä henkilökohtaiseen hiustenvärjääjään (kiitti minna!). Yläastetunnelmiin palaamisen kunniaksi tässä tulee liuta teinipeilikuvia.


Värjäysprosessi. En ollut ennen käyttänyt kymmenen minuutin väriä, joten en oikein osannut luottaa siihen ja jätin päähän vähän pidemmäksi aikaa. Tästä varmaan johtuu että ei tullu kullanruskeaa... :D (ja tuota otsassa olevaa länttiä hieroin pois kynsilakanpoistoaineella kymmenen minuuttia. en suosittele, kirvelee)


Tulos. Ei kullanruskea, mutta hurjan kiva näköinen! Kuva otettu juhlan jälkeen, ja eron edelliseen huomaa. Kyllä meikki tekee ihmeitä.




Punaisista huulista on tullut minulle ihan ykkösmeikki, toimii joka paikassa. En luovu ikinä.

Tällaisia viikonloppuja useamminkin, kiitos!

10.2.2011

Huomenna...

... äikän tekstitaidon ylppärit. APUA!


Nyt äkkiä repimään etikettejä eväistä (tyhmä sääntö) ja nukkumaan!

8.2.2011

Why in heaven's sake am I always in hurry?

Taas oli tarkoitus tehdä oikein kunnollinen pitkä päivitys, mutta enhän minä sitten ehtinyt, yllätysyllätys. Mutta pyydän jälleen anteeksi, penkkarit pitää minut kiireisenä, ja sen lisäksi olen tämän viikon taas töissä postilla. Mikä on muuten ihanaa! En voi tajuta miten hauskaa kahdentoista vuoden koulunkäynnin jälkeen on istua liukuhihnan vierellä ja heitellä erinäköisiä kirjeitä oikeisiin laatikoihin. Pitäisikö olla huolestunut? :D

Päivän asua á la Primark, London.



Ja töiden jälkeen maistui ihanan ruokaisa salaatti, nami! Lisäsin tavallisen vihersalaattiin öljyssä paahdettua sipulia ja ruisleipäkrutonkeja, täysjyväriisiä ja salaattijuustoa. Kannattaa kokeilla, ihan hirveän hyvää. :)

6.2.2011

Whole day in pyjama



Tänään on ollut ihan kummallinen päivä, migreeni nimittäin kaatoi minut sänkyyn koko päiväksi. Nyt alkaa elämä pikkuhiljaa taas palailla ja päätä kiristävä piikkipanta (siltä se aina tuntuu, yäk) on kadonnut. Ensin harmitti hirveästi, koska olin suunnitellut koko päivän niin tarkkaan: Ensin piti imuroida koko talo, sitten lukea tekstitaidon yyooseen (joka on ensi perjantaina, apua!!), postata tänne isompikin päivitys ja mennä vielä salille vatsa-peppu -jumppaan ja body balanceen. Nämä kaikki jäivät nyt sitten tekemättä, ellen nyt illalla jaksa tarttua johonkin. Mutta onni onnettomuudessa, lääkkeen ottamisen jälkeen on lupa katsella telkkaria, joten vietin mukavan iltapäivän lempisarjani One Tree Hillin kanssa. <3



 


5.2.2011

Kiireinen pikapäivitys

Ajattelin vain tulla ilmaisemaan, että olen yhä elossa ja täysissä voimissa. Ja erittäin erittäin tosi kiireinen, ei ole paljoa ollut aikaa päivitellä. Mutta voin kertoa että aika on mennyt hyviin tarkoituksiin, nimittäin The Penkkarit lähestyy. ;) Sen lisäksi on sitten ollut sitä tavallista salilla ravaamista, kokeisiin (krhm) lukemista ja baareissa notkumista. Kuvamateriaalia muun muassa freskon maalaamisesta ja penkkaripukuoperaatiosta on tulossa.

Sen verran täytyy kertoa, että omistan tällä hetkellä kirkkaan pinkin käden. Värjäsin eilen vähän paitaa... Soitin terveyskeskukseen, voi kuulemma nousta ihottumaa (ihmekkös kun kutisee) ja väri kuluu pois viimeistään viikon sisällä. :D Hauskaa. Tarina kokonaisuudessaan ja kuvamateriaalia löytyy ystäväni blogista Writing On The Walls.

Nyt riennän suihkuun ja torikadun kämpille iltaa viettämään. Ciao!

2.2.2011

Kreisi kiertelypäivä

Takki: Vero Moda  Huivi: Vero Moda  Kengät: Vagabond  Karvahattu: Epämääräinen katukauppa, Lontoo


Tauti on poissa! Elävien kirjoihin palautumista sainkin juhlia sitten enkun prelin merkeissä, tapahan se sekin. :) Mutta sen jälkeen lähdettiin tyttöjen kanssa Hullulle Kirpparikierrokselle! Reissun tarkoitus oli etsiä meille penkkarivaatetusta, sekin päivä kun tuntuu tulevan koko ajan vaan lähemmäksi. Sitä ennen kävimme yhdessä aivan super-duper-hyper ihanassa pikku kaupassa, jonka edessä ehdin poseerata hetkisen komeassa talvivarustuksessani. Tämän näköisenä minä siis kuljen ympäri kaupunkia, aika kiva eikö? Kädessä olevat pussukat antavat vihjettä tämän ihanan kaupan luonteesta, aion kuitenkin kertoa siitä lisää vasta myöhemmin.

Tämän jälkeen lähdimme joukolla tarkistamaan Kuopion uusimman kirpputorin, Charlotte's Second Hand Shopin. Ja pakko sanoa että tykkäsin tosi paljon! Pienen tuntuinen paikka, mutta luultavasti juuri tästä johtuen tavara oli hieman laadukkaamman ja valikoidumman oloista kuin mihin olen yleensä kirppareilla tottunut. Löysin sieltä aivan ihanat korolliset nahkabootsit, mutta jouduin jättämään ne hyllyyn, koska olisin varmasti nyrjäyttänyt niillä nilkkani. :s Harmillisen mutkut varret. Mutta tuonne kirpparille voisi vaikka itsekin viedä tavaraa myyntiin.

Uusi vakkaripaikka!

Charlotesta kipitimme vielä naapurirakennuksen City Pörssiin, kaupungin "the kirpparille", ja sieltä vielä Käherrystarvikkeeseen etsimään penkkarimeikkejä, peruukkeja ja muuta mukavaa ylimääräistä härpäkettä. Itse en löytänyt penkkareita varten mitään, mutta kaverin asusta on tulossa huikea. ;)


Mutta jotain muuta mukaan kyllä tarttui: Kaksi laukkuihanuutta! Pienemmän löysin Charlotesta, ja se sopii täydellisesti pieneksi baarilaukuksi, kunhan vain käyn vaihdattamassa huonokuintoisen hihnan tilalle uuden. Ajattelin ostaa siihen "kultaisen" ketjun. Ainiin, hinta: Kolme euroa. :D
Suurempi tuli tilaukseen, olen nimittäin jo pari viikkoa etsinyt itselleni sopivaa treeni/matka/yökylä/kamanroudauslaukkua. Ja nyt se löytyi, tarpeeksi iso vain parillakympillä! Tämä nahkajäljitelmäinen ihanuus hyppäsi mukaan City Pörssistä. Näitä kahta katsellessa ei voi olla mitään muuta kuin tyytyväinen. Thank God kirppiksistä!